Segítem megoldani karácsonyi ajándékozási gondját. Zöld filcből varrtam ezt az ünnepi könyvborítót. Bélése is karácsonyi pamutvászon. S...

kézműves termék, készítette: bogyika17
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: filc, pamutvászon
technika: varrás

Télapós könyvborító


   
   

Télapós könyvborító leírása

késztermék, azonnal szállítható

Segítem megoldani karácsonyi ajándékozási gondját. Zöld filcből varrtam ezt az ünnepi könyvborítót. Bélése is karácsonyi pamutvászon. Sokoldalúan felhasználható, mert nemcsak könyvre húzható, hanem egy A/5-ös méretű naplón küldöm, ami kemény táblás és 100 sima lapot tartalmaz.Mindenki kedve szerint írhat bele.Nézd meg a többit is!

Télapós könyvborító jellemzői

kézműves termék, készítette: bogyika17
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3560477

feltöltve
2019. október 31.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Télapós könyvborító szállítása

Személyes átvétel Dombóváron lehetséges, Budapesten változó időben, kb havonta átvehető lányomnál és fiamnál Szegeden. De ezt személyes megbeszéléssel lehetséges.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 700 Ft 1 650 Ft

Télapós könyvborító alkotója: bogyika17

bogyika17
Nyugdíjas óvónéni vagyok. Óvónői munkám során is rengeteg textilből készített eszközzel foglalkoztam és díszítettem az óvodát.Sok-sok filcből készített játékot ajándékoztam óvodásaimnak. Nyugdíjasként szívesen varrogatok szép kertemben ülve és "műhelyemben" a varrógépen.Szívesen tanulok még ma is technikákat,örömmel fogadom a jó ötleteket.Óvónői szívemet, gyermekszeretetemet tükrözik munkáim : a játékok, dísztárgyak, dekorációk és ajándékok. Szép textíliák és a színes filcek a kedvenc alapanyagaim, foltvarrással, kézi applikációval, hímzéssel díszítve. Igyekszem igényesen dolgozni, hogy örömet szerezhessek minden érdeklődőnek, vásárlónak.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: