Nem tudod mit adj karácsonyra ünnepi ajándéknak? Adok egy ötletet! Zöld filcből varrtam ezt a szép mintás könyvborítót és karácsonyi mi...

kézműves termék, készítette: bogyika17
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: filc, pamutvászon
technika: varrás

Zöld könyvboritó


   
   

Zöld könyvboritó leírása

késztermék, azonnal szállítható

Nem tudod mit adj karácsonyra ünnepi ajándéknak? Adok egy ötletet! Zöld filcből varrtam ezt a szép mintás könyvborítót és karácsonyi mintával díszítettem. Bélése is karácsonyi pamutvászon. Egy A/5-ös méretű naplón küldöm, ami kemény táblás és 100 sima lapot tartalmaz. Többféle mintával készítem.

Zöld könyvboritó jellemzői

kézműves termék, készítette: bogyika17
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3560488

feltöltve
2019. október 31.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Zöld könyvboritó szállítása

Személyes átvétel Dombóváron lehetséges, Budapesten változó időben, kb havonta átvehető lányomnál és fiamnál Szegeden. De ezt személyes megbeszéléssel lehetséges.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 700 Ft 1 650 Ft

Zöld könyvboritó alkotója: bogyika17

bogyika17
Nyugdíjas óvónéni vagyok. Óvónői munkám során is rengeteg textilből készített eszközzel foglalkoztam és díszítettem az óvodát.Sok-sok filcből készített játékot ajándékoztam óvodásaimnak. Nyugdíjasként szívesen varrogatok szép kertemben ülve és "műhelyemben" a varrógépen.Szívesen tanulok még ma is technikákat,örömmel fogadom a jó ötleteket.Óvónői szívemet, gyermekszeretetemet tükrözik munkáim : a játékok, dísztárgyak, dekorációk és ajándékok. Szép textíliák és a színes filcek a kedvenc alapanyagaim, foltvarrással, kézi applikációval, hímzéssel díszítve. Igyekszem igényesen dolgozni, hogy örömet szerezhessek minden érdeklődőnek, vásárlónak.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek