Régi újrahasznosított grappás üveg, egyedileg festett, keményített, horgolt fonal lámpaernyő, kovácsoltvas szerkezet, egyedi színes káb...

iparművész termék, készítette: saghibori
rendelésre készül, elkészítési idő: ~14 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.

anyaga: üveg, kábel, fonal, festék, kovácsoltvas
technika: horgolás, újrahasznosított alapanyagból készült termékek

Borobudur piroska


   
   

Borobudur piroska leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~14 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.


Régi újrahasznosított grappás üveg, egyedileg festett, keményített, horgolt fonal lámpaernyő, kovácsoltvas szerkezet, egyedi színes kábel.
30 cm magas.

A borobudur lámpák egyedileg, a megrendelő szín- és hangulat igényei alapján készülnek. A lámpatest újrahasznosított üveg, a lámpaernyő kézzel festett pamutfonal kézimunka.
A színek és anyagok kontrasztja és harmóniája megragadja a tekintetet. Nappal harmonikus színeivel, egyediségével szemet vonzó színfolt, éjszaka, mikor felkapcsoljuk, a fény áttör a színes, horgolt búrán és mintával festi meg a teret.
Ha van egy kedves emlékeket idéző üveged, itt az ideje, hogy otthonod (kávéházad, kastélyod, kuckód) díszévé váljon! Ha nincs, akkor is sok-sok üveg várja még, hogy borobudur lámpaként folytathassa életét.
A lámpák Sághi Borbála tervei alapján egy szentendrei családi manufaktúrában készülnek. A lámpádat igényeid és lehetőségeink egyeztetése után kb. egy hét alatt tudjuk elkészíteni számodra. Az ár méret, és alapanyag függvénye.
borobudur. Saját fény.

Borobudur piroska jellemzői

iparművész termék, készítette: saghibori
rendelésre készül, elkészítési idő: ~14 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.
anyag/összetevő
termékkód
2449242

feltöltve
2019. október 31.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Borobudur piroska szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Borobudur piroska alkotója: saghibori

saghibori
Bori eredetileg sminkmester a gyerekek születése óta viszont szakmájában nem aktív, de kreatív energiái utat kerestek, és sok kísérletezés, próbálkozás után sikerült ötvözni az általa igazán kedvelt anyagokat és technikákat. A gyerekkori emlékeket, a Nagyival való közös kézimunkázásokat. A régi üvegpalackok, hangulatfények, a kézimunka és színek szeretetének közös megtestesülése az általa megálmodott és létrehozott borobudur lámpák. A lámpatest egy karakteres üres üveg, amiben valaha bor volt vagy éppen olíva olaj, a lámpaernyő pamutfonalból horgolva, festve, keményítve, a színben harmonizáló textilkábelek, és az egyedi tervezésű kovácsoltvas váz. Ez a borobudur lamps.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: