A takaró pamutvászon anyagokból készült patchwork technikával. Virágmintás, csíkos, kockás, pöttyös és egyszínű anyagokat használtam fe...

kézműves termék, készítette: silvanafoltvarras
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: pamutvászon, vatelin
technika: újrahasznosított alapanyagból készült termékek, patchwork, foltvarrás

Kék virágmintás gyerektakaró


   
   

Kék virágmintás gyerektakaró leírása

késztermék, azonnal szállítható

A takaró pamutvászon anyagokból készült patchwork technikával. Virágmintás, csíkos, kockás, pöttyös és egyszínű anyagokat használtam fel hozzá, vékony vatelinnel béleltem, varrógéppel tűztem le.
Ágytakarónak és falvédőnek egyaránt használható.
Igény szerint egy vagy több párnát tudok készíteni hozzá.
Méretei: Hosszúság 168 cm, szélesség 110 cm.

Kék virágmintás gyerektakaró jellemzői

kézműves termék, készítette: silvanafoltvarras
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3080609

feltöltve
2019. október 31.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kék virágmintás gyerektakaró szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postán maradó csomag előre fizetéssel 690 Ft 1 190 Ft
Postán maradó csomag utánvéttel 1 340 Ft 1 540 Ft

Kék virágmintás gyerektakaró alkotója: silvanafoltvarras

silvanafoltvarras

Már gyermekkoromban is nagyon szerettem alkotni, majd húszéves koromban megismerkedtem a foltvarrással, mely azonnal a szenvedélyemmé vált. A foltvarrók azt szokták mondani, hogy tulajdonképpen a semmiből hozunk létre valamit - szerintem ez az igazi kreativitás.
Az alkotás lehet hasznos dolog, vagy ?csak? olyan ami gyönyörködtet, de általában mindkét értéket hordozza magában. A foltvarrás lehet valakinek hobbi, másnak a művészi kifejezés eszköze, de hatalmas közösségszervező erővel bír, és nem utolsósorban üzlet is. Népszerűsége egyre terjed, az Internet által elsősorban. Mindezekre bizonyítékot jelentenek az országos valamint nemzetközi foltvarró találkozók és kiállítások, melyek tömegeket vonzanak.

Korábban hobbi szinten foglalkoztam a varrással, a családomnak, barátoknak, ismerősöknek varrtam; az Önindító 2016 program jó lehetőséget adott számomra, hogy professzionális szintre fejlesszem a vállalkozásomat. A foltvarrással a célom az, hogy sokszínűbbé tegyem az emberek életét, hétköznapjait. Egyedi használati, lakberendezési és dekorációs tárgyakat, játékokat készítek patchwork és egyéb technikákkal. Terveim közt szerepel egy kis mühely létrehozása, ahol egy-két alkalmazottal fogunk alkotni.

Jelenleg azon dolgozom, hogy megtaláljam azt az utat, azt a stílust, ami csak rám jellemző, ami kifejezi az egyéniségemet. Szeretem az élénk színeket, érdekes kontrasztokat. Nagyon fontos számomra a kreativitás és a minőség. A tradicionális munkák mellett nagyon kedvelem a modern és artquilteket is, ahol tényleg szabadon lehet engedni a fantáziát, és variálni a különböző technikákat. Tervezem, hogy munkáimmal minél több hazai és nemzetközi kiállításon szerepeljek.

Bölcsészkaron végeztem, nagyon érdekel a művészet- és kultúrtörténet, szeretek e területeken kutatni. Terveim között szerepel kollekciók létrehozása, melyet különböző témák ihletnek: Commedia dell? Arte; ősi kultúrák (egyiptomi, perzsa); tündérvilág. A későbbiekben szeretném elsajátítani a bábkészítés mesterségét is.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek