Lápisz lazuli, howlit, jáde ásványkarkötő

Ez az elegáns ásványkarkötő lápiszból howlitból és gyönyörű tavaszi zöld jádéból készült. A jáde szinte minden kultúrában varázserő sz...

kézműves termék, készítette: Eszter911
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: lápisz lazuli, howlit, jáde, gumis damil
technika: ékszerkészítés, gyöngyfűzés, gyöngyhímzés

Lápisz lazuli, howlit, jáde ásványkarkötő


   
   

Lápisz lazuli, howlit, jáde ásványkarkötő leírása

késztermék, azonnal szállítható

Ez az elegáns ásványkarkötő lápiszból howlitból és gyönyörű tavaszi zöld jádéból készült.

A jáde szinte minden kultúrában varázserő szimbóluma. A kínaiak a jádét a legfőbb erények megtestesítőjének tartják: bölcsesség, bátorság, irgalmasság és szerénység szimbóluma. A jáde a tisztaság és a nyugalom jelképe. Keleten nagyra értékelik, a lelki béke bölcsességét jelképezi. A szívcsakrával társítják, növeli és táplálja a szeretetet. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Azt tartják róla, hogy vonzza a szerencsét és a barátságot.

A howlit magához vonzza és segít kiüríteni a testi, az emocionális és a lelki mérgeket is, így segítve minket, hogy olyan tisztává és világossá váljunk, mint amilyen ő maga.
Egy ilyen méregtelenítés ellazítja a szellemet és a lelket, nagyobb higgadtsághoz és szemlélődő magatartáshoz vezet. Segít abban, hogy ismét elfogadjuk és szeressük önmagunkat.
Javítja a diplomáciai készséget és belátást. Segíti az önállóság kialakulását, életünk önálló irányítására, figyelmességre ösztönöz.

A hinduk és tibetiek azt tartották, hogy a lápisz javítja a meditáció hatását, erősebbnek, frissebbnek érezzük tőle magunkat. Ez az erő a hitben és a spirituális erőben is meg tud nyilvánulni, eloszlatja a kételyeket. Ez a kő összeköt a világmindenséggel, összegyűjti a kozmikus sugárzásokat és képes átadni a jótékony rezgéseket a viselőjének. Fokozza az önállóságot és az önbizalmat. Félelmek, a depresszió, vagy a melankólia ellen is egyaránt használható.
A leghíresebb európai lazúrkő talizmán állítólag Napóleon nyakában függött, hiszen azt tartották, hogy a lápisz lazuli az isteni gondviselést szimbolizálja.
Lápiszt az igazság kövének is nevezik, mert segít, hogy mindig őszinték legyünk és fokozza az igazságszeretet érzését is bennünk. Gátlásos, túl szemérmes, félénk embereknek, gyerekeknek ajánlott, mert nyitottabbá válnak a világra.

Méret: 16- 17 cm- es csuklóra

Lápisz lazuli, howlit, jáde ásványkarkötő jellemzői

kézműves termék, készítette: Eszter911
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3564028

feltöltve
2019. november 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Lápisz lazuli, howlit, jáde ásványkarkötő szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 800 Ft
Postai küldemény utánvéttel 500 Ft 800 Ft

Lápisz lazuli, howlit, jáde ásványkarkötő alkotója: Eszter911

Eszter911
Minden karkötőből egy darabot készítek, hasonlókat találhattok, de két ugyanolyat nem????. Nézegesd meg őket és ha valamelyik megtetszik keress bátran! ( A választásról csak annyit mondanék, hogy úgyis az fog megtetszeni, amire valamilyen oknál fogva éppen szükséged van)
Ezenkívül szívesen készítek rendelésre is, egyéni igényekre szabva.
Minden ásvány energetikailag megtisztítva kerül új tulajdonosához.
Az ásványokkal való munkában nagyon fontosnak tartom az eredetiséget és minőséget, hiszen csak így várható el a kívánt lelki, pszichikai és testi hatás. Igyekszem mindenből első osztályút beszerezni és óvakodom a hőkezelt vagy festett ásványoktól. Az ásvány számomra nem divat, hanem egy ajándék, melyet a Földünktöl kaptunk, hogy segítségünkre legyen az életünk egy bizonyos szakaszában.
Köszönöm, hogy elolvastad és megtekinted az aktuálisan elérhető szépségeket????
Legyen szép napod!????

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek