HettiCBusiness kollekció A mini Black Beauty táskám mintájára készült ez a meglehetősen nagy méretű gyönyörűség, amelyet bátran ajánlo...

kézműves termék, készítette: HettiC
rendelésre készül, elkészítési idő: ~20 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: fonal, bőr táskafül, ecobőr táskaalap
technika: horgolás

Maxi BlackBeauty


   
   

Maxi BlackBeauty leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~20 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


HettiCBusiness kollekció

A mini Black Beauty táskám mintájára készült ez a meglehetősen nagy méretű gyönyörűség, amelyet bátran ajánlok az óriási táskákat kedvelő hölgyeknek. A nagyon vékony fonal bámulatos textúrát, eleganciát és rugalmasságot ad a táskának, ugyanakkor nagyon praktikus, mert könnyen tisztítható (illetve nem ázik el). Számomra tökéletesen bevált, és a legnagyszerűbb benne, hogy a súlya önmagában mindösszesen 800 gramm! A belső tere kifejezetten tágas, extrém módon pakolható.

Termékjellemzők:
- 36 cm x 12 cm-es ecobőr táskaalap,
- magyar bőrdíszműves által készített 70 cm-es bőr táskafül,
- anyaga: fonal (100% poliészter),
- rejtett cipzárral záródik,
- belsejében a bélés színével egyező 2 db nagy méretű zseb található.
- minőség: I. osztály.

Méretek:
- súly: 800 gr
- magasság: 32 cm
- szélesség: 46 cm.

Tisztítás: nedves ruhával/kézzel. Nem vasalható.

Maxi BlackBeauty jellemzői

kézműves termék, készítette: HettiC
rendelésre készül, elkészítési idő: ~20 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

technika


színek

termékkód
3267949

feltöltve
2019. november 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Maxi BlackBeauty szállítása

Választható átvételi lehetőségek: személyes átvétel kizárólag hétvégenként Örs vezér terén, futárpostai szolgáltatás (DPD).

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 200 Ft 1 200 Ft

Maxi BlackBeauty alkotója: HettiC

HettiC
Korábban is foglalkoztatott a táskakészítés gondolata, egy időben szinte mániámmá vált a tökéletes táska keresése... Talán másnak is ismerős ez az érzés: gyönyörű táskáim vannak, de használat közben mindig kiderült valami turpisság, valami bosszantó apró részlet - nem jó jobb vállra, fordított irányban nyílik a cipzár, nem kényelmes hosszú távon hordani, alig férek el benne/semmit nem találok (stb., stb.).
Aztán, amikor megláttam az interneten az első fettuccia táskát, az szerelem volt első látásra: tudtam, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom! ....És természetesen, azóta nincs megállás, teljesen elvesztem a színek-formák-anyagok-technikai megoldások tengerében :)
Tudni kell, hogy minden fonalnak egyénisége és van: utolérhetetlen érzés, amikor kezedbe fogod a fonalat és máris látod magad előtt a kész táskát (aztán olyan is van, hogy az anyag mégiscsak ellenáll és megvalósítás közben kell változtatni, visszabontani).
A történethez az is hozzátartozik, hogy egyáltalán nem könnyű a feladat, napról-napra nagyon sok újat kell tanulnom - számomra például a varrás igazi kihívás: de egy gyönyörű bélés ugyanúgy hozzájárul a táska egyediségéhez, karakteréhez, mint az apró símítások, díszétések a folyamat végén.
Az egyedi táskák készítésénél számomra mindig a praktikum, a használhatóság az első: mekkora méret kényelmes (a méret nem megy-e indokolatlan mértékben a súly kárára)? A fül hossza megfelelő-e a használójának, hogy szereti hordani a táskákat - kézben, karon vagy vállon (tudom, tudom, legtöbbször mindenhogy). Éppen ezért a táskák nagy részét variálható fülekkel készítem, illetve figyelek arra is, hogy akár 2-3 táska között is váltogathatóak legyenek. Fontos a tisztíthatóság is - ezek a táskák 30 fokon moshatóak (éppen ezért is hasznos, hogy levehetőek a fülek).
És ami utolérhetetlen: olyan táskaimádó barátnők, akik naponta szállítják a szenzációs és praktikus ötleteket: ?legyen beépített karabiner, mert sosem találom a kulcscsomóm...?, ?...mindig eldől a táskában a kulacsom, lehet belerakni valamilyen rögzítő pántot....?? ?Van egy régi bizsum, amit imádtam, felhasználhatjuk a díszítéshez??
Végül, hogy kerek legyen a történet, néhány szó az anyagokról, kellékekről: a fettuccia (elasztikus póló-)fonalnak és az ebből készült táskáknak, tárcáknak Olaszországban van nagy divatja, a táskafüleket, aljakat, speciális fonalakat (?cordino?) én is onnan szerzem be (ajánlom, hogy guglizzatok rá: ?fettuccia borsa? - meseszép képeket találtok). Szerencsére itthon is gyönyörű fonalak elérhetőek a szivárvány minden színében, a képzeletnek tényleg nem lehet határa... Őszintén remélem, hogy a HettiC táskáim hamarosan másoknak is nagy örömet okoznak!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: