Nemesacél-orvosi fém drótmedál fekete ónix ásvánnyal, ásványékszer egyedi kézműves

Saját tervezése eredménye az ékszer. Antiallergén nemesacél drótból tekertem és hajlítottam, a drót vastagsága 1mm és 0.5 mm. A színe n...

kézműves termék, készítette: Ewire
anyaga: nemesacél, onix, orvosi fém, ásványgyöngy
technika: ékszerkészítés, fémmegmunkálás

Nemesacél-orvosi fém drótmedál fekete ónix ásvánnyal, ásványékszer egyedi kézműves


   
   

Nemesacél-orvosi fém drótmedál fekete ónix ásvánnyal, ásványékszer egyedi kézműves leírása

Saját tervezése eredménye az ékszer. Antiallergén nemesacél drótból tekertem és hajlítottam, a drót vastagsága 1mm és 0.5 mm. A színe nem fakul, nem kopik.
A kő és a gyöngy anyaga fekete ónix.

2 mm vastag gömbölyű dupla fekete bőrnyakláncot készítettem hozzá.

A medál magassága 5.5 cm
Szélessége kb 2.6 cm
Bőrnyaklánc hossza: 42.5 cm.

Kicsi zsákocskában küldöm, amelyet szintén magam varrtam, valamint buborékos csomagolásban. Ajándéknak is kitűnő.

További medálok tőlem: https://www.meska.hu/Shop/index/25069/55863

Köszönöm, hogy benéztél! :)

Nemesacél-orvosi fém drótmedál fekete ónix ásvánnyal, ásványékszer egyedi kézműves jellemzői

kézműves termék, készítette: Ewireszínek

ajándék nekik

termékkód
3568098

feltöltve
2019. november 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Nemesacél-orvosi fém drótmedál fekete ónix ásvánnyal, ásványékszer egyedi kézműves szállítása

Személyes átvétel Érden (Parkvárosi Interspar és környéke) lehetséges.

A szállitási költség tájékoztató jellegű, súlytól és mérettől is függ a Magyar Postánál. Pl: több "lapos" termék együttes megvásárlása esetén is lehetséges, hogy csak egy tétel díjat fizet a kedves Vevő, ha csomagolással együtt a vásárolt több termék még belefér az adott súlyhatárba (1 termék 50gr, több termék 100gr). Ezt minden esetben jelzem.

A "postán maradó" szállítást a "nem lapos" és nem nehéz (100grammig) ékszernél érdemes választani - jellemzően a nagyobb fejű gyűrűk ilyenek - ha a cél a költségkímélés és hajlandó a Vevő némi kényelmetlenséget is bevállalni ennek fejében. A Magyar Posta 2017-től ugyanis nem szállítja ki a Vevő címére azokat a levélküldeményeket, amelyek 2,4 cm-nél vastagabbak. Azonban továbbra is feladható levélként, de postán maradóként, azaz a Vevőnek magának kell befáradnia a postára ahhoz, hogy hozzájusson a termékhez. E szállítási mód választásánál kérem mindenképpen jelezni a posta pontos címét, ahol át kívánja venni az ékszert Az ajánlási ragszámot megadom a Vevőnek, ez alapján kereshető a levél. A Vevőnek kell keresni a küldeményt, a posta ez esetben nem értesít ki.

Postai csomagautomatába történő feladás MPL Üzleti Csomagként történik 1 munkanapos garanciával. Akkor érdemes ezt a szállítási módot választani, ha a vásárolt termék nem fér bele a levélküldemény kategóriába, a Vevő közelében van csomagautomata, így egy megfelelő tetszőleges időpontban vehető át a csomag. Ehhez szükség van a Vevő pontos címére, a csomagautomata pontos címére, a Vevő telefonszámára és email címére a postai kiértesítések miatt.

GLS futár: 2 kg-ig, a legkényelmesebb megoldás, viszont a címzett helyen várni kell a futárt az általa megadott időszakban.

Bizonytalanság esetén kérem üzenjen, s segítek eldönteni, hogy a kérdéses ékszer mely módon küldhető a leggazdaságosabban, ill. legbiztonságosabban.

A vételár megfizetését követő 1 munkanapon belül postázom a terméket. Az ékszereket minden esetben számlával együtt küldöm, alapesetben buborékos csomagolásban.

Amennyiben valamilyen hibát, sérülést talál a terméken, kérem keressen bizalommal, orvosolni fogom a problémát. Ha az ékszer hibátlan, de a vásárló mégsem elégedett a termékkel (nem áll jól, túl sötét színe van stb), akkor postafordultával kérem visszaküldeni, átvétel után 2 munkanapon belül visszautalom az ékszer vételárát. Ilyen esetben a visszaküldés posta/szállítási költsége a Vevőt terheli. Csak azonnali, postafordultával való visszaküldést fogadok el (nem viselt ékszert).

Kérem legyen figyelemmel arra, hogy a rézből készült ékszerre vigyázni kell. A natúr réz ékszerek idővel oxidálódnak, színük sötétedik. Ez természetes folyamat, a bekövetkezése erősen függ attól. hogy milyen környezetben van az ékszer. Az eredeti szín visszaállítása enyhe citromleves vízzel (kivéve ásványköves ékszerek), fogkrémmel stb. pár perc alatt megoldható. :) Tehát erre való hivatkozással terméket nem áll módomban visszavenni.

Az antikolással sötétített ékszerek szépségét a leghosszabb módon úgy tudjuk megőrizni, ha nem viseljük azokat, amikor éppen:
-sportolunk -uszodába, termálfürdőbe megyünk -mosogatunk -tisztálkodunk -krémekkel és vegyszerekkel való foglalatoskodás közben, valamint nem hagyjuk nedves környezetben.

Üdvözlettel: Ewire

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 515 Ft 685 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 565 Ft 795 Ft
Postán maradó ajánlott levélküldemény előre fizetéssel 515 Ft 685 Ft
Postai csomagautomatára történő csomagküldés 890 Ft 890 Ft
Személyes átvétel Érd, Parkváros 0 Ft 0 Ft

Nemesacél-orvosi fém drótmedál fekete ónix ásvánnyal, ásványékszer egyedi kézműves alkotója: Ewire

Ewire
Pest megyében, Érden lakom.
Nemrég találtam rá a drótékszer készítésre, mint életformára :D
Minden egyes darabba beleszeretek, amit elkészítek.
Van még hová fejlődnöm ez biztos, de nagyon szívesen teszem.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: