Édes foltos kis kutyafej. Kérhető más színben is, ha kérdésed van kérlek üzenetben vedd fel velem a kapcsolatot.. Mérete: 8-9cm. Személ...

kézműves termék, készítette: GoklaMoka
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: filc, szilikonizált poliészter, kulcskarika
technika: hímzés, varrás

GoklaMoka szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2020. 01. 15-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Kutyafej kulcstartó


   
   

GoklaMoka szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2020. 01. 15-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Kutyafej kulcstartó leírása

késztermék, azonnal szállítható

Édes foltos kis kutyafej. Kérhető más színben is, ha kérdésed van kérlek üzenetben vedd fel velem a kapcsolatot.. Mérete: 8-9cm.
Személyesen Szegeden vehető át.

Kutyafej kulcstartó jellemzői

kézműves termék, készítette: GoklaMoka
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
2768706

feltöltve
2019. november 8.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kutyafej kulcstartó szállítása

KÉRLEK ÉRDEKLŐDJ ÜZENETBEN A DÍJÁRÓL. 2017. 01. 01-től a Magyar Posta lényegesen korlátozza a címhelyre feladott levélküldemények maximális paramétereit. Ezek szerint abban az esetben adható fel (aránylag kedvező levélpostai díjszabás szerint) címhelyre ajánlott, elsőbbségi ajánlott küldeményként a megvásárolt termék, ha a küldemény méretei a 324x229x24 mm-t nem haladják meg. Ennél nagyobb méretek esetén levélküldeményként CSAK Postán maradóra vagy Postafiókra címezve küldhető. Szerencsére az én termékeim nagy része nem haladja meg ezt a méretet vastagságban de kérlek vedd számításba, hogy egyes termékeim ( gondolok itt ajtókoszorúra, órára,) becsomagolva, postakész állapotban nem férnek bele vastagságuk miatt e szűkösre szabott paraméterekbe, így ha lakcímedre kéred őket, akkor csomagként kerülnek feladásra aminek az ára 1.490ft.
Ha módodban áll, akkor kérd Postán maradóra a megvásárolt termékeket, ezzel mindkettőnknek egyszerűbb lesz az adás-vétel lebonyolítása. Amihez szükséges megadnod annak a postának a címét - irányítószám, utca, házszám - ahova kéred a csomagot. Én értesítést küldök a feladásról, de ők nem küldenek, ha megérkezik, neked kell érdeklődni, majd elmenni érte. A postán maradóra címzett ajánlott levélpostai küldemény árai, illetve a Magyar Posta által megadott méretekbe beleférő ajánlott levél árai a következőek: 50g-ig elsőbbségivel 500 Ft, normálként 450 Ft, 100g-ig elsőbbségivel 590 Ft, normálként 525 Ft, 250g-ig elsőbbséggel 665 Ft, normálként 565 Ft. 500g-ig elsőbbséggel 935 Ft, normálként 780 Ft . Amennyiben vásárlást követően derül ki, hogy a termék nem adható fel az általad kért feltételekkel, akkor felveszem Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a szállítás mikéntjéről.
A vevővel az utalás előtt egyeztetek az összes költségről.
A mindenkori postai díjszabás alapján számítom ki a postaköltséget,és mindig ajánlottan postázok.
Csomagolás: Buborékos borítékot használok,a postaköltség tartalmazza a boríték(csomagolás)árát is.

A terméket az átutalás megérkezését követően a lehető leghamarabb postázom,a vásárlásról mindig számlát állítok ki.
Utánvéttel nem küldök csomagot.
Személyes átvétel Deszken, Szegeden.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 450 Ft 550 Ft
Posta csomagautomata 890 Ft 890 Ft

Kutyafej kulcstartó alkotója: GoklaMoka

GoklaMoka
Már gyermekkoromban babaruhákat varrtam a babáimnak de ez talán nem annyira egyedi dolog a lányok körében. A varrás szeretete később is megmaradt, hisz varrónőnek tanultam, de aztán más területre sodort az élet, más dolgokban éltem ki a kreativitásomat. Majd kislányom megszületése után újra előkerültek a szabásminták, tű,olló. A gyermekek ízlése, színvilága tükröződik termékeimben, vidám színek,vidám termékek kézzel varrva, hímzésekkel, gombokkal díszítve, melyekre jó ránézni a szürke hétköznapokban.Válogass boltomban, ha pedig más színkombinációt szeretnél, lépj velem kapcsolatba nyugodtan.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: