Esküvői zsinórozott vintage pohár szett

Esküvői pezsgős pohár szett az ifjú párnak! Zsinórozott technikával készült, ami egyedi elképzelés alapján van dekorálva. Díszítésnek c...

kézműves termék, készítette: aKataArt
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: üvegpohár, kenderzsineg, fa
technika: mindenmás

Esküvői zsinórozott vintage pohár szett


   
   

Esküvői zsinórozott vintage pohár szett leírása

késztermék, azonnal szállítható

Esküvői pezsgős pohár szett az ifjú párnak!
Zsinórozott technikával készült, ami egyedi elképzelés alapján van dekorálva.
Díszítésnek csipkeszalagott használtam!
Mérete:
teljes magasság 23 cm
talp magassága 11 cm

Esküvői zsinórozott vintage pohár szett jellemzői

kézműves termék, készítette: aKataArt
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
2911301

feltöltve
2019. november 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Esküvői zsinórozott vintage pohár szett szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 505 Ft 1 505 Ft

Esküvői zsinórozott vintage pohár szett alkotója: aKataArt

aKataArt
2015 novembere óta foglalkozom kézművességgel, amit egyre inkább szeretek! Mivel a hivatásos munkám is a szépítés, így nem állt tőlem távol a szépség, egyediség kimunkálása.
Elsősorban fa alapanyaggal dolgozom, de előfordul nálam üvegtermék, porcelán, illetve egyéb szezonális anyag is. Mivel szeretem az otthont szebbé varázsolni, így egyedi lakáskiegészítőket, dekorációkat készítek. Munkám során sok kérés, ötlet érkezett hozzám, így mindig újítok. Szeretem a kihívásokat, ezért kedvelem az újítást is!
A lakásdekorációim között van nagyon sok falióra, ami fa, ill. üveg alapra készül. Használok decoupage technikát, repesztést, antikolást, üvegfestést, akrilfestést és különböző egyedi mintákat, kiegészítőket.
Szeretek komplett szetteket készíteni. Gondolok itt egyedi papírzsebkendő tárolóra, ami kulcstartóval, vagy egyedi fali szekrénykével, esetleg órával harmonizál. Tehát készítek egyedi méretre, igény szerint kis szekrényeket, levéltartókat, kulcstartókat, fogasokat, előszobafalat, papírzsebkendő tartókat, képkereteket, egyedi fali képeket, különböző dobozkákat, tárolókat, ajtó-, ablak-, névtáblákat és ajándéktárgyakat.
Mivel az esküvő, a születésnap, a házassági évforduló is nagy esemény, ezért fontosnak tartom ott is az egyediséget. Emiatt kezdtem el esküvői poharakat készíteni, ami lehet pezsgős, vagy boros. Használok hozzá rizspapírt, csipkéket, lenzsineget, vagy csak egyszerűen szalvétát. A poharak mellé készítek zsinóros üvegeket, akár névre szólóan.
A dekoráció magába foglalja a szezonális díszeket is. Karácsonyra, Húsvétra, illetve évszakváltásokkor elmerülök az asztali-, adventi-, ajtódíszek készítésében, ami szintén nagy örömet okoz!
Nem áll tőlem távol az ékszerkészítés sem, bár arra már csak kevés időm jut. Ennek ellenére igyekszem a kívánságokat e téren is kielégíteni!
Ha betévedsz a boltomba, szívesen teljesítem kéréseidet, és ígérem, hogy a tőlem telhető maximális tudással fogom azt elkészíteni! :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: