Fogadjátok szeretettel Lencsi babát, szintén tűnemezelt gyapjú fej, test. Egyedi tervezés, nem szabásminta alapján készült. 50 cm magas...

kézműves termék, készítette: mavig
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: gyapjú, vászon, műszál, fagolyó, mübőr, filc
technika: baba-és bábkészítés, nemezelés

Lencsi waldorf jellegű baba


   
   

Lencsi waldorf jellegű baba leírása

késztermék, azonnal szállítható

Fogadjátok szeretettel Lencsi babát, szintén tűnemezelt gyapjú fej, test. Egyedi tervezés, nem szabásminta alapján készült. 50 cm magas, kifejező tekintetű kis barát. Ruhája, cipője szintén saját készitésű. Műszálas haját könnyű fésülni. Térdizületben fagolyó, igy hajlithatő.
Nem mosható.

Lencsi waldorf jellegű baba jellemzői

kézműves termék, készítette: mavig
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3174477

feltöltve
2019. november 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Lencsi waldorf jellegű baba szállítása

Az eladó nem adta meg a szállítási információkat. Kérjük egyeztess vele a vásárlást követően!

Lencsi waldorf jellegű baba alkotója: mavig

Kedves Érdeklődő!

Hobbim, szenvedélyem a waldorf jellegű, vagy ahogy csak én nevezem: tűnemezelt baba készitése. Azért sem waldorfbaba, mert ott a szem, száj, jelzésértékű. Az én babáim megalkotásában fontosnak tartottam, hogy legyen egy kis plusz - lelke legyen az alkotásnak.
Minden darab egyedi, nem szabásminta alapján készül, hanem egy gondolat, vagy érzelem megvalósitása. Ezért is csak egy készül mindenből, mert ha rátalálsz és úgy érzed megszólit még hasonló sincs senkinek, nem fut veled össze az utcán, vagy boltokban, vagy barátok közt. Egy különleges, egyszeri és megismételhetetlen barát.
A fej különleges formáját a tűnemezelt gyapjú határozza meg, mely egy rugalmas anyaggal bevonva kapja meg a végleges formát. Szemek többnyire himzett szemek, de néha festett, vagy kombinált szemet használok. A test, végtagok szintén nemezelt gyapjú, ritkán használok más tömőanyagot. Ruhákat más kiegészitőket szintén magam készitem, hisz az egyedisége az apró részletekre is kiterjed.
Remélem elnyeri tetszésedet, és rátalálsz a Te saját barátodra.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: