Fekete kistáska, válltáska, crossbody

Puha, a valódi bőrhöz nagyon hasonló textilbőrből készült táska. A formának és stílusának köszönhetően az elegáns megjelenéstől egész a...

kézműves termék, készítette: BOON
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: textilbőr, cipzár, szegecs, fémkellék
technika: varrás

Fekete kistáska, válltáska, crossbody


   
   

Fekete kistáska, válltáska, crossbody leírása

késztermék, azonnal szállítható

Puha, a valódi bőrhöz nagyon hasonló textilbőrből készült táska. A formának és stílusának köszönhetően az elegáns megjelenéstől egész a kutyasétáltatásig rengeteg alkalomkor hordható.

A mérete nagyon praktikus, 27cm széles,17 cm magas, 7 cm az alja. Belül bélelt plusz egy zseb is található benne. Táskamerevítő közbélés is került bele.

A külső zseb 12 cm-es.
A pánt kb 130 cm-ig állítható, és 2 cm széles.

Rendelhető még világos- és sötétszürke, valamint bézs színben textilbőrből, akár nagyobb méretben is, illetve valódi bőrből többféle színben.

Fekete kistáska, válltáska, crossbody jellemzői

kézműves termék, készítette: BOON
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3088157

feltöltve
2019. november 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Fekete kistáska, válltáska, crossbody szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény előre fizetéssel 1 500 Ft 1 500 Ft

Fekete kistáska, válltáska, crossbody alkotója: BOON

BOON
Üdvözöllek a BOON világában!

Hobbiként régóta foglalkozom kreatív dolgokkal, mindig is izgalmas tapasztalatszerzésnek gondoltam az olyan tevékenységeket,melyek a képzelet és a kreativitás eszközével hoznak létre dolgokat, kifejezve ezzel az alkotó személyiségének egyedi vonásait, stílusjegyeit.

2016-ban fogalmazódott meg bennem, hogy minden komolyabb szakmai háttér nélkül, egyedi táskák készítésébe kezdek. A célom az volt,hogy egy letisztult, a mindennapokban és különleges alkalmakkor is egyaránt viselhető formavilágot hozzak létre. Ezzel lehetőséget adva a táska tulajdonosának, hogy saját személyisége által váljon igazán egyedivé az adott darab, amely így hosszú ideig igazi társa lesz.

Ennek érdekében a tervezésnél és a készítésnél is különösen nagy figyelmet fordítok az általam felhasznált anyagok minőségére, praktikusságra, és nem utolsó sorban az árak kialakítására, hogy a BOON táska viselője minden esetben egy elérhető árú, időtálló, egyedi kiegészítő birtokosa legyen, melyen hosszú időn át örömöt, és elégedettséget érezhet.

Köszönöm, hogy benéztél a boltomba, és hogy Te is részese vagy a BOON világának.

Eszter

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: