Patchwork adventi naptár_hóemberes_piros/drapp

Egyedi tervezés alapján,Patchwork technikával készült ez a 38x48 cm nagyságú adventi naptár.

kézműves termék, készítette: FireTulipArt
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: patchwork anyagok
technika: patchwork, foltvarrás

Patchwork adventi naptár_hóemberes_piros/drapp   
   

Patchwork adventi naptár_hóemberes_piros/drapp leírása

késztermék, azonnal szállítható

Egyedi tervezés alapján,Patchwork technikával készült ez a 38x48 cm nagyságú adventi naptár.

Patchwork adventi naptár_hóemberes_piros/drapp jellemzői

kézműves termék, készítette: FireTulipArt
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3571690

feltöltve
2019. november 11.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Patchwork adventi naptár_hóemberes_piros/drapp szállítása

Vásárlói tájékoztató
A vásárlástól történő elállás, a termék visszaküldése és a vételár visszaigénylésével kapcsolatban a hatályos 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozása az irányadó.
A Vevő üzlethelyiségen kívül kötött szerződés esetében, az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül, egyértelmű írásos nyilatkozat útján gyakorolhatja vásárlási jogától való elállását.
Ha határidőn belül elállna az üzlethelyiségen kívül kötött szerződéstől, köteles erről írásban értesíteni, majd az egyeztetés alapján a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül számunkra visszaküldeni. A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vevő viseli, utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni. A termék visszaérkezéséig a visszajáró összeget visszatartjuk. A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.
Amennyiben az áru visszaérkezésekor nem rendeltetésszerű használatából eredő sérülést szenvedett, és az áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a Vevő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Ha az áru megfelelően visszaérkezett, a visszavételétől számított 7 napon belül visszatérítjük az ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket, így az eredeti kézbesítési díjat is.
Amennyiben a Vevő a termék kézhezvételekor, a felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében tapasztalja, hogy a termék bizonyítottan sérült, vagy hiányos, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Termékeinkre 3 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a termék meghibásodik, azt díjtalanul megjavítjuk. Az esetleges szállítási költség ez esetben a Vevőt terheli.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Futárszolgálat utánvéttel 1 500 Ft 1 500 Ft

Patchwork adventi naptár_hóemberes_piros/drapp alkotója: FireTulipArt

FireTulipArt
Hitvallásom, hogy a folyamatos fejlődés, tanulás és a kísérletezés segíti az embert ahhoz, hogy minél szebbet alkothasson.

Az élet az utóbbi 20 évben a kontrolling területére sodort, de az alkotás öröméről szóló álmomat soha nem felejtettem el.
A foltvarrás világába, sok apró részből egy nagy egész válik a varrás során. A szeretettel készített termékeimen keresztül szeretném tovább adni az alkotás pozitív energiáját.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: