Mosható sminklemosó korongok a hulladékmentességért

Ezeket a mosható korongokat és a hozzájuk tartozó zsákokat javarészt maradék anyagokból készítettem, így duplán állnak a hulladékmentes...

kézműves termék, készítette: purpleturtlebag
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.

anyaga: textil, frottír
technika: varrás

Mosható sminklemosó korongok a hulladékmentességért


   
   

Mosható sminklemosó korongok a hulladékmentességért leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.


Ezeket a mosható korongokat és a hozzájuk tartozó zsákokat javarészt maradék anyagokból készítettem, így duplán állnak a hulladékmentesség szolgálatában. :)

Épp emiatt a készlet állandóan változik, az épp elérhető mintákról küldök képet.

Egy szett 14 darab korongot tartalmaz, melyek egyik oldala valamilyen mintás textil, a másik oldala puha frottír. A korong frottír oldalára tudod tenni a sminklemosót, és ezzel könnyedén lemosható a smink. A korongokat igénybevételtől függően 1-2 használat után mosd ki mosógépben 40 fokon a ruháiddal együtt, és használd újra, amennyiszer szeretnéd!

A zsákot és a korongok mintáját Te választod ki az aktuális készletből, amiről küldök képet. A korongok átmérője kb. 7,5 cm.

Ajándéknak is szuper! :)

FIGYELEM
A korábbi termékeimnél még opció volt a budapesti személyes átvétel, így az "eladott termékek" leíásában ez még megtalálható. Ez költözés miatt változott, ezért nincs lehetőség ennek a kiválasztására. Személyes átvételre Celldömölkön van lehetőség, ha ez megfelel, kérlek, írj üzenetet! :)

Mosható sminklemosó korongok a hulladékmentességért jellemzői

kézműves termék, készítette: purpleturtlebag
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3351416

feltöltve
2019. november 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Mosható sminklemosó korongok a hulladékmentességért szállítása

Minden terméket ajánlott levélként postázok.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 800 Ft 800 Ft
Foxpost csomagautomata 800 Ft 800 Ft
Foxpost automata utánvéttel (kártyás fizetés átvételkor) 950 Ft 950 Ft

Mosható sminklemosó korongok a hulladékmentességért alkotója: purpleturtlebag

purpleturtlebag
Csekő Lilla vagyok, a lány a PTB cuccok és a varrógép mögött.
A PurpleTurtleBag 2011-ben indult, majd kisebb-nagyobb kihagyások és egy kis útkeresés után 2015-ben újjáéledt. Azóta is rengeteg változáson mentem át én is, és ezzel együtt a márka is. Az utóbbi években nagyon fontossá vált számomra a szűkebb és tágabb környezetemre való odafigyelés és a fenntarthatóság. Igyekszem a hulladéktermelésemet amennyire tudom, csökkenteni, és az utóbbi időben igyekszem olyan termékeket is előállítani, melyek ebben segítenek. Ilyenek például az arclemosó korongok és a bevásárló zsákok.
Táskáim egyre letisztultabbak, és egyre jobban törekszem arra, hogy jól kombinálható, praktikus és strapabíró, időtálló darabokat hozzak létre.
Mikor vásárolok, igyekszem hazai termékeket venni, az ételeket kistermelőktől, a használati (vagy kevésbé használati:) ) tárgyaimat pedig magyar kézművesektől, designerektől beszerezni. Ezek néha drágábbak, mintha a boltban venném meg őket, viszont tudom, hogy jó minőségű terméket tartok a kezemben és mivel tudom, ki készítette, valahogy jobban is kötődöm hozzá. Ezen kívül azt is tudom, hogy annak, akitől vásároltam az adott dolgot, fontos ez a bevétel, hogy továbbra is szorongások és erőlködések nélkül tudja csinálni azt, amit szeret. Téged is erre buzdítalak, nézelődj a Meska boltomban, és remélem, találsz olyan dolgot, amire épp szükséged van! :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek