Selymes lila- többsoros bőr karkötő-egyedi üveggyöngyökkelkkel
Egyik népszerű termékem ez a többsoros bőr karkötő. Különlegessége, hogy a ráfűzött gyöngyök lapos furattal készülnek. Gázégő nagyon fo...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: moretti üveg, reichenbach üveg, nemesacél mágneskapocs, lapos bőr
technika: üvegművészet
Selymes lila- többsoros bőr karkötő-egyedi üveggyöngyökkelkkel leírása
Egyik népszerű termékem ez a többsoros bőr karkötő. Különlegessége, hogy a ráfűzött gyöngyök lapos furattal készülnek. Gázégő nagyon forró lángjánál, Moretti és Reichenbach üvegrúdból olvasztottam őket. Apró és hosszúkás gyöngyöket terveztem ehhez a darabhoz.
A szép selymes pasztell lila és szürke árnyalatú üvegeket olvasztás és formázás után digitálisan vezérelt kemencében hűtöm ki nagyon lassan, hogy az ékszer örök darab maradjon.
A gyöngyöket alapos tisztítás után pasztell lila és szürke színű lapos bőrre fűztem (a bőrszál 5mm széles) . A dupla hosszúságú gyöngyök furatában két bőrszál is van. A középső gyöngy a fókuszban érdekes felületűen kialakított, rusztikus darab.
A karkötőt kétszer kell a csuklón megtekerni, ezüst karabinerrel záródik. Mérete kiterítve 39,5 cm, ami kb 17 cm es csuklón mutat tökéletesen. Vagány darab.
Selymes lila- többsoros bőr karkötő-egyedi üveggyöngyökkelkkel jellemzői
Selymes lila- többsoros bőr karkötő-egyedi üveggyöngyökkelkkel szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 795 Ft | 795 Ft |
FOXPOST | 900 Ft | 900 Ft |
Selymes lila- többsoros bőr karkötő-egyedi üveggyöngyökkelkkel alkotója: MoroBarbaraGlass

Lámpagyöngyöket hat éve készítek, mely révén megtaláltam az utamat.
Boltomban egyedi, nagy gonddal és szeretettel készült termékeket találsz. Mindig csak olyan termékeket töltök fel amik számomra is tökéletesek, kifogástalan kivitelezésűek. Kizárólag minőségi alapanyagokat használok mind a gyöngyök, mind az üvegek tekintetében. Lámpagyöngy ékszereimet szinte kivétel nélkül 925-ös tisztaságú ezüst kapcsokkal szerelem.
Számos ékszeremet 2009-ben az Iparművészeti Lektorátusnál zsűriztettem.
Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítok, írj bátran üzenetet.
Látogass ell hozzám rendszeresen, igyekszem naponta újdonságokkal szolgálni.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek:

jelöld kedvencnek az alkotót
Budapest
regisztráció: 11 éve
interjú MoroBarbaraGlass alkotóval