Kerámia terrakotta "Blue Geisha" nyakék.
Hihetetlenül dekoratív magával ragadó darab.
A lánc hossza: 46 cm. A kapocsnál és a huroknál is ráhagytam 6-6 cm-t ha valaki hosszabbít...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: agyag, bőr, kerámia
technika: kerámia
Kerámia terrakotta "Blue Geisha" nyakék. leírása
Hihetetlenül dekoratív magával ragadó darab.
A lánc hossza: 46 cm. A kapocsnál és a huroknál is ráhagytam 6-6 cm-t ha valaki hosszabbítani szeretné. A felesleg levágható.
66 db. kézzel formázott, csiszolt kerámia korongból áll a végeken 3-3 zárószemmel.
A magas tüzű égetésnek köszönhetően csilingelő üvegszerű hangja van a szemeknek.
Vastag 3 mm-es natúr hengeres bőrszíjra lettek fűzve.
Súlya 242 gramm.
A korongok átmérője 2,5 - 3,7 cm.
Több szemben is megtalálható logónk, illetve a Patina márkanév.
Ha megtetszett bátran csapj le rá, hiszen ebből csak ez az egy darab van az egész földkerekségen :) Ebből nem készült és nem is készül több ! Csak ez az egy !
Lényeg, hogy úgy szeresd, ahogy mi alkottuk hiszen minden egyes porcikáját gondos kezek alkották.
Kerámia terrakotta "Blue Geisha" nyakék. jellemzői
Kerámia terrakotta "Blue Geisha" nyakék. szállítása
A megrendelt terméket az utalás beérkezése után aznap, vagy a következő munkanapon postázom vagy átadom a futárnak.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Értéknyilvántartás | 485 Ft | 2 510 Ft |
Kerámia terrakotta "Blue Geisha" nyakék. alkotója: PatinaManufaktura

Természet, álom, agyag, akarat és környezet ihlette ékszerek.
Ilyen környezetben készítem a nyakbavalókat a gyerekek 6 éves lányom, 5 éves fiam és párom közreműködésével. Ez egy családi manufaktúra. Minden kézzel készül, csak kézi erő és formázás szüleménye. Még az égetőkemencét is saját kezemmel építettem. Ezek lennénk mi Patina Manufaktúra.
Ékszereink limitált darabszámban készülnek. Szándékosan a nagyobb komolyabb drágább darabokból csak egy készül és soha nem készítünk két ugyanolyan példányt. Ezzel garantáljuk, hogy soha ne jöjjön szembe az utcán.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: