Az ezerszirmú lótuszvirág és a hetedik csakra. A lótuszvirág a tudat ébredését jelenti, ezenkívül a hetedik csakrát (Sahasrara) is szim...

képzőművész termék, készítette: Mandoramandala
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: selyem szatén, selyem festék, hungarocell, textil ragasztó
technika: selyemfestés

Lótusz mandala, 50x50 cm-es falikép


   
   

Lótusz mandala, 50x50 cm-es falikép leírása

késztermék, azonnal szállítható

Az ezerszirmú lótuszvirág és a hetedik csakra.
A lótuszvirág a tudat ébredését jelenti, ezenkívül a hetedik csakrát (Sahasrara) is szimbolizálja. Ezen energiaközpontot, mely a fejtetőn található, lehet serkenteni a jóga és a meditáció egyes formái által.

Amikor a hetedik csakra felébred, a személy egy tiszta, békés, boldog tudatállapotba kerül, mivel a Sahasrara összekapcsolódik a többi csakrával, mintegy Istennel való egyesülés benyomását keltve. Ezt a folyamatot a tudat spirituális utazásának a mikrokozmoszának tartják – mint ahogy az emberek lelke is több inkarnáción megy keresztül az Istennel való egyesülés felé, a kundalini energia is hét csakrán megy keresztül, hogy elérje a Sahasrarát, amikor is a tudat beolvad az egységbe. Ezért is a lótuszvirág a hetedik csakra szimbóluma.

A lótuszvirág misztikus módon nyílik. A szirmok kitárulkozása a lélek kibontakozására használatos jelkép. Ahogyan a lótusz a fénnyel találkozva kinyílik, úgy a lélek is megnyílik, majd kibontakozik a lelki tudás érintésére.

A lótusz, ami képes reggelente a sötét, sáros vízből tökéletesen tisztán újjászületni, éppen ezért a lótuszvirág a tisztaságot, a spirituális ébredést és a hűséget jelképezi. Megmutatja, hogy a sötét, problémákkal terhes világból és a legreménytelenebb környezetből is ki lehet emelkedni és megteremteni saját magunkban a harmóniát és békét.

Fehér színű selyem szaténra festek. A festményeket teljes egészében én készítem. Egy festmény gondos munkával körülbelül öt/hat óra alatt készül el. A festményt 1 cm vastag hungarocellre feszítem ki, így lesz könnyen kezelhető, bárhova feltehető, felakasztható.

Lótusz mandala, 50x50 cm-es falikép jellemzői

képzőművész termék, készítette: Mandoramandala
késztermék, azonnal szállítható

technikatermékkód
3282567

feltöltve
2019. november 18.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Lótusz mandala, 50x50 cm-es falikép szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft

Lótusz mandala, 50x50 cm-es falikép alkotója: Mandoramandala

Mandoramandala
Kedves Érdeklődő!
Cieleszky Dóra vagyok a Mandora mandala megalkotója.
Néhány mondat a mandaláimról. Fehér színű selyem szaténra festek. A festményeket teljes egészeben én készítem, a teremtő és az angyalok segítsegével. Egy festmény leginkább meditatív állapotban, körülbelül öt/hat óra alatt készül el. Átlag 50-60 cm átmérőjű egy festmény, a mandala mérete változó, 25-45 cm.
Köszönöm, hogy itt vagy, böngéssz kedvedre a festményeim között.
Szeretettel: ManDora

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: