Hófödte fenyőfa karácsony éjjel: ez lehetne a címük ezeknek az ajándék zsákoknak, melyek együtt is jól mutatnak, de külön is megvásárol...


Karácsonyfás ajándékzsák M


   
   

Karácsonyfás ajándékzsák M leírása

Hófödte fenyőfa karácsony éjjel: ez lehetne a címük ezeknek az ajándék zsákoknak, melyek együtt is jól mutatnak, de külön is megvásárolhatók. A zsákocska fekete "durva " bútorszövetből készült, fehér madeirás pamutvászon fenyővel díszítve, melyet gömbdísz alakú fagomb ékesít. 4 különböző színben készült, mindegyikből 1-1 darab van. Méretek: narancs és vörös "gömbös": 16x32 cm, kék és zöld "gömbös": 12x30 cm. A hátoldalára széles ezüstszínű organza szalaggal rögzítettem, hogy beköthető legyen. Mosógépben, kímélő programon, alacsony hőfokon, kifordítva mosható.

Karácsonyfás ajándékzsák M jellemzői

kézműves termék, készítette: civikitromszínek

termékkód
3582490

feltöltve
2019. november 20.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Karácsonyfás ajándékzsák M szállítása

Személyes átvétel megoldható Budapest területén (preferált XIX. IX, X.kerületek), előre egyeztetett helyen és időpontban.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Foxpost csomagautomata 790 Ft 1 990 Ft

Karácsonyfás ajándékzsák M alkotója: civikitrom

civikitrom
A szabó-Molnár és kicsi fia, Manó közös projektjei. Manó olyan ötleteket szállít, mint a dinócsalád Tirexházi Kedd családfővel, valamint teszteli a kész játékokat. Az anyaszabó dolga a kivitelezés, fejlesztés, emellett persze akadnak saját ötletei is, például a "Mesterségem Címere". Küldetésük az újrahasznosítás, ennek szellemében készülnek a játékok, és csomagolásuk is.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek