Horgolt tároló - Menta-szürke
A kellemes, puha tapintású kosarak üde színfoltjai lehetnek otthonodnak, hogy kincseid, apróságaid megtalálják méltó helyüket. A tároló...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: pamutfonal, pólófonal
technika: horgolás
Horgolt tároló - Menta-szürke leírása
A kellemes, puha tapintású kosarak üde színfoltjai lehetnek otthonodnak, hogy kincseid, apróságaid megtalálják méltó helyüket. A tárolók újrahasznosított, prémium minőségű pamutfonalból készültek.
Az ár a két darabra értendő.
Szín:
Szürke és menta
Méret:
Nagy: átmérő: 17 cm, magasság: 8,5 cm
Kicsi: átmérő: 11 cm, magasság: 5,5 cm
Horgolt tároló - Menta-szürke jellemzői
Horgolt tároló - Menta-szürke szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 800 Ft | 800 Ft |
Foxpost | 799 Ft | 799 Ft |
Horgolt tároló - Menta-szürke alkotója: GorgiAlkotasai

Köszöntelek boltocskámban!
Alkotásim folyamatosan kerülnek feltöltésre. Ha most nem is találtad meg, ami a szíved vágya, vagy ami a legjobb ajándék lehetne szeretted számára, kérlek nézz be hozzám később is, talán pont a következő kis tárolókosár lesz az igazi :)
Bízom benne, hogy az elkészült alkotásaim ugyanolyan örömet szereznek Számodra, mint amilyen örömmel én készítem őket. Minden kosárka egyedi, így ha megtetszik valamelyikőjük, ne habozz, ne késlekedj, hogy az biztosan a te otthonodat díszíthesse majd.
Tárolóimat minőségi alapanyagokból, pólófonalból készítem, ami a textilipar "melléktermékeként" (azaz a textilgyártás során, a fel nem használt széleket felvágva erős és rugalmas fonalat kapunk) egy új felhasználást és ezzel együtt egy új életet kezd, támogatva a fenntartható és hulladékmentes irányt életünkben.
Köszönöm, hogy benéztél! :)
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek:

jelöld kedvencnek az alkotót
Bács-Kiskun megye
regisztráció: 1 hónapja