Picike Mikifigura, pöttöm zoknival, amelybe még egy aprócska ajándék befér: mondjuk egy szívhez szóló üzenet. A pocakos figura gépi köt...


Láblógató Mikulás zoknival


   
   

Láblógató Mikulás zoknival leírása

Picike Mikifigura, pöttöm zoknival, amelybe még egy aprócska ajándék befér: mondjuk egy szívhez szóló üzenet. A pocakos figura gépi kötött akrilból készült, szakálla polár, ahogy csizmája is, amiben meggymag töltet van. Lógó lábai szalagok. Szemei textilfilccel rajzolt pöttyök. Felfüggeszthető, dekorációs célra pl. ablakba. A mini zokni le-/felcsatolható párizsi kapoccsal, pamutvászon, a hátoldala dekorfilc. Miki egyik kezében egy miniatűr ajándékdobozt tart. Magassága: akasztóval és a lógó lábaival együtt 34 cm, ebből a háromszög forma test csak 14 cm magas és 16 cm széles.

Láblógató Mikulás zoknival jellemzői

kézműves termék, készítette: civikitrom

technika


színek

termékkód
3587043

feltöltve
2019. november 25.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Láblógató Mikulás zoknival szállítása

Személyes átvétel megoldható Budapest területén (preferált XIX. IX, X.kerületek), előre egyeztetett helyen és időpontban.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Foxpost csomagautomata 790 Ft 1 990 Ft

Láblógató Mikulás zoknival alkotója: civikitrom

civikitrom
A szabó-Molnár és kicsi fia, Manó közös projektjei. Manó olyan ötleteket szállít, mint a dinócsalád Tirexházi Kedd családfővel, valamint teszteli a kész játékokat. Az anyaszabó dolga a kivitelezés, fejlesztés, emellett persze akadnak saját ötletei is, például a "Mesterségem Címere". Küldetésük az újrahasznosítás, ennek szellemében készülnek a játékok, és csomagolásuk is.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek