A didergő király- ujjbáb készlet és mini bábszínház

Saját tervezésű ujjbábkészlet A didergő király c. meséhez. A bábok (király, kislány, udvari fűtő, udvari bolond, tudós) nagyon aprólék...

kézműves termék, készítette: Jam81
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: filc, hímzőfonal, flitter, szalag, gyöngy
technika: mindenmás, baba-és bábkészítés

A didergő király- ujjbáb készlet és mini bábszínház


   
   

A didergő király- ujjbáb készlet és mini bábszínház leírása

késztermék, azonnal szállítható

Saját tervezésű ujjbábkészlet A didergő király c. meséhez.

A bábok (király, kislány, udvari fűtő, udvari bolond, tudós) nagyon aprólékos, részletes kézi munkával készültek, gyermekek és felnőttek ujjára egyaránt megfelelőek.
A készlethez tartozik egy mini "bábszínház-könyv" is (szintén kézzel varrott), mely kettős funkciót tölt be: egyrészt a bábok tárolására alkalmas, másrészt a mese fő színtereit megtestesítő díszlet.
Hogy még izgalmasabbá tegyem ezt a kedves kis mesét, ezért kicsit "interaktívvá" alakítottam a bábszínházat, így még jobban élvezhető!;)
A nyitólapon a koronába betehetők a bábok. Az első oldalon a királyi palota látható belülről a trónnal és a hatalmas kandallóval. A trón székbe a király beültethető.
A második oldalon a kipusztított erdő és a megrongált királyi város látható a tető nélküli házakkal.

A bábszínház teljesen stabil, asztalon, bútoron felállítható, majd előtte eljátszható a mese.
Ez a komplett, interaktív bábszínház kitűnő szórakozást nyújt a gyerekeknek, segíti személyiségfejlődésüket, történetalkotási készségüket és gondolkodásukat.

A mini bábszínház(tárolókönyvecske) mérete:kb. 20cm*25cm (csukott állapotban)

Pamutszalaggal záródik

A didergő király- ujjbáb készlet és mini bábszínház jellemzői

kézműves termék, készítette: Jam81
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek


termékkód
3551404

feltöltve
2019. november 28.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

A didergő király- ujjbáb készlet és mini bábszínház szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 870 Ft 870 Ft

A didergő király- ujjbáb készlet és mini bábszínház alkotója: Jam81

Jam81 Meska interjú az alkotóval »

Szeretettel üdvözöllek Kedves Látogatóm!

Mariann vagyok egy tündéri kisfiú és egy cukorfalat kislány boldog anyukája.
Elsősorban filcből, pamutból és egyéb természetes anyagokból készült, színes, vidám, gondosan kidolgozott tárgyakat találsz a boltomban. Imádok alkotni, dolgokat létrehozni, és azokkal másoknak örömet szerezni.
Boltomban saját, egyedi elképzelések, tervek alapján született termékeket kínálok. Szeretem, amikor napokig agyalok egy-egy új ötleten, terven, majd hirtelen kitalálom hogyan is alkossam meg és végül létrehozom a vágyott darabot.
Teljesen ki tud kapcsolni, amit éppen csinálok, egy másik dimenzióba kerülök ilyenkor. Szeretek mindent aprólékosan kidolgozni, addig nem hagyom abba a munkát, amíg nem érzem azt, hogy kihoztam a lehető legtöbbet az adott alkotásból.
Ha megtetszik bármelyik eladott termékem, vagy egy kicsit más kivitelben szeretnél valamit, írj bátran, rövid időn belül elkészítem Neked !

A posta és csomagolási költséget a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően, a súly és a termék jellege alapján számolom.A postadíj tartalmazza a csomagolási költséget is.
Ha több terméket vásárolsz, akkor a postaköltség újraszámolásához üzenj. Minden esetben ajánlottan adom fel a kért csomagot, gondosan becsomagolva. Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van személyes átvételre Szegeden, esetleg Gyulán.
UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK!!!

A számlát automatikusan a Meska által (az adásvételkor) megadott szállítási címre állítom ki, ha más címre vagy névre szeretnéd a számlát, kérlek előre jelezd!

Egyedi megrendelések esetén 10-30% felárat számítok fel, attól függően, hogy mennyi plusz munkával jár az adott megrendelés. Általában teljesen új szabásmintát kell készítenem az egyedi rendelések esetében, ami akár több napot is igénybe vehet!

Köszönöm, hogy benéztél a boltomba! Kellemes böngészést és további szép napot kívánok!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: