Saját kézzel, szívvel lélekkel
Egyedi kézműves tárgyak 3600 alkotótól
Hímzett, kézzel horgolt terítő, letisztult, egyedi kalocsai mintával. 45x90 cm, 2 darab van készen belőle, bézs színben. Személyen átvé...
népművész termék, készítette:
matyocuccok
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: napszövet, selyem hímzőfonal
technika: hímzés, horgolás
anyaga: napszövet, selyem hímzőfonal
technika: hímzés, horgolás
Futó leírása
késztermék, azonnal szállíthatóHímzett, kézzel horgolt terítő, letisztult, egyedi kalocsai mintával. 45x90 cm, 2 darab van készen belőle, bézs színben. Személyen átvétel Budapest belvárosában lehetséges, vagy postázom.
Futó jellemzői
népművész termék, készítette:
matyocuccok
anyag/összetevő
jellemző
színek
termékkód
3593351
feltöltve
2019. december 1.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
Futó szállítása
Budapesten személyes átvétel lehetséges.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 000 Ft | 1 000 Ft |
Futó alkotója: matyocuccok
Üdvözöllek boltomban!
Gyerekkorom óta csodálattal figyeltem anyukámat, ahogy a színes, puha selymekből és a könnyen kócolódó pamutokból válogatva csodás matyórózsák, tulipánok nyíltak a keze nyomán a jószagú, vasalt textileken. Bár Mezőkövesden, szülővárosomban sokan foglalkoztak hímzéssel, anyukám munkájának csodájára jártak, mivel gyönyörűen, pontosan, gondosan dolgozott. Neki ráadásul ez volt a kikapcsolódás, a meditáció is.
Azóta felnőttem, és már nem azért látom az ő munkáit a legszebbnek, mert ő az én anyukám. Hanem mert tényleg ezek a legszebbek :)
Szeretném bemutatni csodálatos kézimunkáit nektek is - remélem, ugyanolyan örömmel nézegetitek majd, mint én!
Gyerekkorom óta csodálattal figyeltem anyukámat, ahogy a színes, puha selymekből és a könnyen kócolódó pamutokból válogatva csodás matyórózsák, tulipánok nyíltak a keze nyomán a jószagú, vasalt textileken. Bár Mezőkövesden, szülővárosomban sokan foglalkoztak hímzéssel, anyukám munkájának csodájára jártak, mivel gyönyörűen, pontosan, gondosan dolgozott. Neki ráadásul ez volt a kikapcsolódás, a meditáció is.
Azóta felnőttem, és már nem azért látom az ő munkáit a legszebbnek, mert ő az én anyukám. Hanem mert tényleg ezek a legszebbek :)
Szeretném bemutatni csodálatos kézimunkáit nektek is - remélem, ugyanolyan örömmel nézegetitek majd, mint én!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: