15*15 cm-es üveglapra festve, gyöngyökkel díszítve... Kérhető bármilyen színben illetve egyedi mintával is...nekem ez a minta a kedvenc...

kézműves termék, készítette: Helgaboszy
rendelésre készül, elkészítési idő: ~4 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.

anyaga: üveglap, akrilfesték, viasz paszta
technika: festett tárgyak, üvegművészet

Gyertya vagy mécsestartó kis tálka


   
   

Gyertya vagy mécsestartó kis tálka leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~4 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.


15*15 cm-es üveglapra festve, gyöngyökkel díszítve...
Kérhető bármilyen színben illetve egyedi mintával is...nekem ez a minta a kedvencem ????

Gyertya vagy mécsestartó kis tálka jellemzői

kézműves termék, készítette: Helgaboszy
rendelésre készül, elkészítési idő: ~4 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.
anyag/összetevőszínek

termékkód
3568677

feltöltve
2019. december 1.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Gyertya vagy mécsestartó kis tálka szállítása

Minden esetben kifejezetten ügyelek a törékeny áruk biztonságos csomagolására hungarocell lapok vagy buborékos fólia felhasználásával!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 120 Ft 305 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 320 Ft 625 Ft

Gyertya vagy mécsestartó kis tálka alkotója: Helgaboszy

Helgaboszy
2016-ban ragadott magával a mandalafestés. Egy kedves ismerősöm tanított meg egy spirituális csoportban, ahova azóta is járok.
Mintáim között megtalálhatók a spirituális világ szimbólumai és egyéb motívumok, amik csak úgy megérintettek és kíváncsivá tett, hogy mi születik belőlük. Izgalommal tölt el egy-egy megrendeléskor, hogy vajon tetszeni fog-e, biztos jó lesz-e? A lehetőségek végtelenek, de végül mindig pont úgy lesz a jó, ahogy elkészül... :) ez a visszajelzés mindenkitől, aminek én végtelenül örülök és hálás vagyok érte!
Munkámat, ami nem is munka, hanem örömfestés, alázattal, tisztelettel és szeretettel végzem, hogy a lehető legharmonikusabb, személyes végeredmény szülessen meg. Van aki rám bízza, hogy én döntsem el hogyan fessek, van aki konkrét színeket szeretne és van olyan, amikor a hiányszínek alapján kell festenem megerősítésképpen. (ehhez a születési időt kell tudnom) Boltomban vannak és folyamatosan lesznek kész mandalák is, ha megérintenek, biztos neked szól és a javadat szolgálja majd!
Alkotótevékenységem elején még üveglapra festettem, amelynek elég nagy a súlya, ehhez hozzá jött még a hátlap...de rátaláltam egy másik anyagra, a plexire. Ez sokkal praktikusabb, mert törhetetlen, könnyű a súlya, így gond nélkül egy kis szalaggal, damillal is felakasztható a falra, nem kell vele óvatoskodni. Egyetlen hátránya van, hogy nincsen hátlapja, ezért a festés látszik a hátoldalon (ami azért el van dolgozva egyszínűre :) viszont nem zavarja az összképet, mert hát ugye a fal felé néz...
Munkáimhoz a Pentacolor minőségi termékeit használom...akrilfesték, wax paszta, gélpaszta, füstfólia, csillámtoll, gyöngytoll és sok-sok csilli-villi szépség teszi egyedivé a kész művet.
Rendeléskor több hét átfutási idővel kell számolni az esetleges anyagbeszerzés (ha épp elfogyott) és az elkészítés miatt, de igyekszem a tőlem telhető legrövidebb idő alatt elkészülni.
Kisebb ajándéktárgyak is megtalálhatók a boltban, mint a poharak, kis tálkák, gyertyatartó tálak...ezek üvegre festettek, ezért fokozottan ügyelek csomagoláskor a törésmentességre! Kivétel a talizmánok, nyakékek, amik szintén plexi lapocskákból készültek, így viseléskor nem kell félni, hogy eltörik!
Bízom benne, hogy alkotásaim szívhez szólóak és sok örömöt okoznak majd leendő tulajdonosaiknak!

Szeretettel köszöntelek boltomban!
Hála és köszönet!
Némethné M. Helga

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: