Adventi koszorú gyertyatartóm meleg barnás-mézsárga áttűnéssel, kínálom, melyet könnyen be lehet díszíteni az ünnepi asztalra. Korongol...

iparművész termék, készítette: keramiko
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: agyag, máz
technika: kerámia

adventi koszorú


   
   

adventi koszorú leírása

késztermék, azonnal szállítható

Adventi koszorú gyertyatartóm meleg barnás-mézsárga áttűnéssel, kínálom, melyet könnyen be lehet díszíteni az ünnepi asztalra. Korongolással vörös agyagból készült. Az aszimmetrikus vagy szimmetrikus elhelyezésű tégelyekbe bármilyen gyertya, mécses rakható, a körülötte lévő mélyedés pedig a fenyőágakkal, örökzöldekkel való díszítés helye, de akár kis víz és illóolaj is tölthető bele.

adventi koszorú jellemzői

iparművész termék, készítette: keramiko
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3594266

feltöltve
2019. december 2.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

adventi koszorú szállítása

A kerámia-csomagokat a Magyar Postával "törékeny" opcióval adom fel. Ez a biztosítás vállal felelősséget törés esetén a posta részéről. Személyes átvétel is megoldható Pécsett mely ingyenes, és ugyancsak átvállalom a 20 ezer ft feletti vásárlásnál is.
A csomagpontra, csomagautomatába KIZÁRÓLAG kicsi csomagokat tudok feladni sima csomagként, (méret/súly miatt) viszont ha a gondos csomagolásom ellenére sérülés keletkezik nem tudom a felelősséget vállalni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 2 490 Ft 2 500 Ft
Postán maradó küldemény előre fizetéssel 1 990 Ft 2 500 Ft
Posta csomagautomata, csomagpont 1 190 Ft 2 500 Ft

adventi koszorú alkotója: keramiko

keramiko
Bedő Anikó keramikus vagyok . Életem, hobbim az alkotás...
Nemcsak az agyagot bűvölöm, szeretek nemezelni, varrni, csipkét verni, tojást hímezni, mézeskalácsozni. Otthonom mégis a folyton változó, képlékeny anyag, mely megnyugtat és izgalomban tart, mint egy játék.
Használati tárgyakat szeretek elsősorban csinálni, bögréket, poharakat, tálakat. A régmúlt idő paraszti kultúra tárgyai formáival ihletnek, de a Ma életrezdüléseit, egyéni világomat is belegyúrom munkáimba. Zsűriztetek rendszeresen, de az igazi megmérettetés számomra mégis a befogadó közönség:)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: