Saját kézzel, szívvel lélekkel
Egyedi kézműves tárgyak 3600 alkotótól
Virágos - tűzzománc medál, nyaklánc
Különleges formájú, virágmintás tűzzománc nyaklánc réz csüngőkkel.
Az egyedi tervezésű medál 23 x 27 mm-es a réz gyöngyökkel és ívekke...
kézműves termék, készítette:
bmgabriella
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: tűzzománc, vörösréz, réz, pamutzsinór
technika: ékszerkészítés, tűzzománc
anyaga: tűzzománc, vörösréz, réz, pamutzsinór
technika: ékszerkészítés, tűzzománc
Virágos - tűzzománc medál, nyaklánc leírása
Különleges formájú, virágmintás tűzzománc nyaklánc réz csüngőkkel.
Az egyedi tervezésű medál 23 x 27 mm-es a réz gyöngyökkel és ívekkel pamutszál 45 cm.
Egyedi tervezésű kézműves ékszer.
Virágos - tűzzománc medál, nyaklánc jellemzői
kézműves termék, készítette:
bmgabriella
anyag/összetevő
technika
jellemző
termékkód
3594427
feltöltve
2019. december 2.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
Virágos - tűzzománc medál, nyaklánc szállítása
A kézhezvételt követő 14 napon belül a vásárlót indoklás nélküli elállási lehetőség illeti meg. Irányadó a 45/2014(II.26.)Kormányrendelet.Személyes átvételre Pécsen, a történelmi belvárosban van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.
A postai küldemény szállítási módnál kis selyemtasakban,bélelt borítékban küldöm az ékszert. ( 2017. január 1-től a posta a 2,4 cm-nél vastagabb küldeményeket csak csomagként veszi fel.)
A postán maradó levél szállításnál díszdobozban,bélelt borítékban küldöm az ékszert.
Kérem, hogy ennél a szállítási módnál adja meg annak a postának a címét ahová a küldeményt kéri.
A küldemény feladásáról és a küldeményazonosítóról e-mailban tájékoztatást küldök.
A posta nem küld értesítést arról, hogy a hivatalba megérkezett a küldemény, be kell érte menni. Várható érkezése a postára a feladást követő második nap.
A FOXPOST és az MPL csomagautomata szállításnál kérem, adja meg az automata címét, ahova a küldeményt kéri.
A FOXPOST csomagautomata,MPL csomagautomata szállítási módnál bélelt borítékban és díszdobozban küldöm az ékszert.
Utánvétre nincs mód.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 499 Ft | 1 499 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 700 Ft | 800 Ft |
Postán maradó levél | 700 Ft | 800 Ft |
MPL postaautomata | 990 Ft | 990 Ft |
FOXPOST csomagautomata | 1 099 Ft | 1 099 Ft |
Virágos - tűzzománc medál, nyaklánc alkotója: bmgabriella

Békési-Marton Gabriella vagyok. Egyedi tervezésű, kézműves ékszereket készítek. 20 éve zománcozom. Főleg a rekeszzománc technikát alkalmazom. A lealapozott, kiégetett fémlemezre vékony, lapított drótból alakítom ki a mintát. Ezt feltöltöm ékszerzománccal, majd kiégetem. Az égetés után a zománcot megcsiszolom, ha szükséges, újra feltöltöm, megint kiégetem, lesavazom és polírozom.
A másik anyag, amellyel dolgozom, az iszapzománc. A lealapozott, kiégetett fémlemezt bevonom ezzel a zománccal, és száradás után belekarcolom a mintát és kiégetem. Kifestem, majd újra égetem.
Szakmám ötvös-aranyműves. Ötvösmunkáimban is a hagyományhoz szeretek ragaszkodni. Szívemhez közel áll a magyar díszítőművészet. Motívumvilágát ötvös- és zománcos munkáimban szívesen feldolgozom.
A másik anyag, amellyel dolgozom, az iszapzománc. A lealapozott, kiégetett fémlemezt bevonom ezzel a zománccal, és száradás után belekarcolom a mintát és kiégetem. Kifestem, majd újra égetem.
Szakmám ötvös-aranyműves. Ötvösmunkáimban is a hagyományhoz szeretek ragaszkodni. Szívemhez közel áll a magyar díszítőművészet. Motívumvilágát ötvös- és zománcos munkáimban szívesen feldolgozom.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek:

tovább bmgabriella oldalára »
jelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Baranya megye
regisztráció: 8 éve
üzenet az eladónakjelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Baranya megye
regisztráció: 8 éve