Iceberg-S
Termék megnevezése: kézműves faragott gyertya
Termékcsalád: Iceberg
Méret: S
Kivitel: lakkozva, akrilgyönggyel díszített
Magasság: ~9 ...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyaga: paraffin, sztearin, kanóc, gyertya színező, gyertya lakk
technika: gyertya-, mécseskészítés
Iceberg-S leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 napA termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Termék megnevezése: kézműves faragott gyertya
Termékcsalád: Iceberg
Méret: S
Kivitel: lakkozva, akrilgyönggyel díszített
Magasság: ~9 cm
Felső átmérő: ~7 cm
Alsó átmérő: ~7 cm
Súly: ~ 230 gr
Figyelem! A termék méretei illetve súlya az elkészítés technológiájából adódóan minimálisan eltérhet a megadott értékektől.
Iceberg-S jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Iceberg-S szállítása
Termékeimet a Magyar Posta szállítja. A feltüntetett szállítási költségek tájékoztató jellegűek, a valós díj a csomag súlyának függvényében változik, melyről a szállítást megelőzően minden esetben tájékoztatást küldök.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 500 Ft | 2 000 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 1 800 Ft | 2 200 Ft |
Foxpost | 950 Ft | 950 Ft |
Iceberg-S alkotója: Viaszvarazs

Köszönöm, hogy időt szánt boltom megtekintésére. Feketéné Györgyi vagyok a Viaszvarázs gyertyaműhely megálmodója. Változatos forma- és színviláguk, anyaguk és illatuk sokfélesége mindig elkápráztatott. Hivatalosan 1 éve élek ezeknek a csodáknak a bűvöletében, melyet megelőzi sok gyakorlás, kitartás, energia és idő. Imádom minden elkészített gyertyámat.
Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy gyertyakészítéssel foglalkozzak de szerettem volna a hagymányos öntés és mártás mellett valami különlegeset, egyedit is alkotni, melyek magamnak és mások számára is örömöt, boldogságot okoznak. Kerestem, kutattam a lehetőségeket míg végül rátaláltam a faragott gyertyákra. Szerelem volt első látásra. Akkor és ott tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, de azt is éreztem, hogy a minőségi faragott gyeryta készítése sok kihívást rejt magában, sok gyakorlást, türelmet igényel. Gondoltam menni fog ez, de elárulom, hogy a sikerélmény nem jött kudarcok nélkül. Éjszakánként tanultam a faragást, amikor a gyerekek már aludtak és a figyelmemet teljes mértékben a gyertyakészítésre tudtam összpontosítani. Mártottam, faragtam a gyertyákat, egyik a másikat után. Megszámolni sem tudom, hogy hány elkészült darab csobbant az olvasztóba, mert nem úgy sikerültek, ahogy szerettem volna. Egyszerűnek tűnik, de nagyon nem az.
Bízom abban, hogy faragott gyertyáim, melyeket oly sok odaadással, szeretettel és legfőképpen kézműves technikával készítek elnyerik tetszését.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: