Panka Ruby egy 40 cm magas kézzel készített, öltöztethető, mosható textil baba, akit kicsi unokahúgom ihletet. Teste pamutvászon, tölte...

kézműves termék, készítette: enchyke
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: pamutvászon, mosható műszálas tömőanyag, hímzőcérna, fonal, csipke
technika: baba-és bábkészítés, hímzés

Panka Ruby


   
   

Panka Ruby leírása

késztermék, azonnal szállítható

Panka Ruby egy 40 cm magas kézzel készített, öltöztethető, mosható textil baba, akit kicsi unokahúgom ihletet. Teste pamutvászon, töltete könnyen kezelhető és gyorsan száradó műszálas tömőanyag. Arca hímzett, haja puha fonal, minden része géppel és/vagy kézzel rögzített. Ruhája is kézzel készített saját tervezésű hosszú szoknya csipkével díszítve. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ne legyenek rajta apró alkatrészek, melyek leeshetnek. Tökéletes társ játékhoz és alváshoz is. Ruhája és hozzátartozó cipőcskéje mintája választható, a mellékelt képeken látható milyen mintájú ruhák készültek már, megrendelés előtt egyeztessünk az aktuálisan elérhető mintákról vagy egyedi igényről. Folyamatosan készülnek a váltóruhácskái is. A postaköltség a csomagolástól függően változhat.

Panka Ruby jellemzői

kézműves termék, készítette: enchyke
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3595200

feltöltve
2019. december 2.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Panka Ruby szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 790 Ft 1 790 Ft
PostaPont 1 400 Ft 1 400 Ft
Csomagautomata 890 Ft 890 Ft

Panka Ruby alkotója: enchyke

enchyke
Amióta emlékszem, szeretem a kézzel készített dolgokat és mindent amihez szükség volt egy kis kreativitásra. Ahogy a főzésben a kézimunkában is úgy járok hogy soha nem sikerül két tökéletesen egyforma darab, mert minden alkalommal adódik valami új ötlet amitől az új darab kicsit szebb, kicsit jobb egyszóval kicsit más; kicsit egyedibb mint az előző. A boltomban vásárolható termékeket ketten készítjük a sógornőmmel, akivel kölcsönösen inspiráljuk egymást, gazdagítjuk egymás elképzeléseit, ettől lesz minden termékünk egyedi, igényesen elkészített és tartós.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek