Jungle - krizokolla nyaklánc, fülbevaló ásvány szett

A dzsungel söét, bujazöld színei ihlették a névadást. El is tudom képzelni egy homokszínű szafari öltözékhez ! :D Csiszolt 6mm-es golyó...

kézműves termék, készítette: desiredesign
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: krizokolla gyöngyök, tibeti ezüst köztes gyöngyök, vaxolt szál, ezüstözött szerelék
technika: ékszerkészítés

Jungle - krizokolla nyaklánc, fülbevaló ásvány szett


   
   

Jungle - krizokolla nyaklánc, fülbevaló ásvány szett leírása

késztermék, azonnal szállítható

A dzsungel söét, bujazöld színei ihlették a névadást. El is tudom képzelni egy homokszínű szafari öltözékhez ! :D
Csiszolt 6mm-es golyócskák, hengerek és köztesek váltakozásával alakult ki a nyaklánc "teste", amit többsoros vaxolt szállal fejeztem be. A közepét pedig egy kedves, kis csepp alakú medál díszíti. A fülbevaló változatos formájú és méretű gyöngyökből áll - nem hivalkodó, de mutatós darab. A nyaklánc 46cm hosszú, a fülbevaló akasztóval együtt 6cm. Kérheted bedugós fülivel is, ha azt jobban szereted.
KRIZOKOLLA
Nem csak testi síkon, de lelkiekben is nyugtató hatással bír. Növeli a kreativitást, a belső egyensúlyt. Mivel a torokcsakra egyik köve, a kommunikációra, önkifejezésre is áldásos hatással van.
Szellemi hatások: kiegyensúlyozottság
Lelki hatások: stresszes állapotban és hangulatingadozásnál ajánlott
Mentális hatások: segít megőrizni a higgadtságot
Testi hatások: erősíti a májat, ellazít, csökkenti a lázat, görcsoldó hatású, alkalmazható fertőzések, torokgyulladás, égési sérülések, hegek és menstruációs zavarok esetében

Jungle - krizokolla nyaklánc, fülbevaló ásvány szett jellemzői

kézműves termék, készítette: desiredesign
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3595475

feltöltve
2019. december 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Jungle - krizokolla nyaklánc, fülbevaló ásvány szett szállítása

6.000 Ft feletti vásárlás esetén postaköltséget elengedem.
Szállítás:
A csomagot minden esetben gondosan csomagolva küldöm, az átutalást követően, 2 napon belül. A csomagszámot a feladást követően emailben azonnal elküldöm - ezzel tudod nyomon követni.Csak ajánlva, vagy ajánlva elsőbbségivel adom fel - sima levélként nem, mert nem biztonságos. Fogadd el, kérlek, ez mindkettőnk érdeke.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 550 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 530 Ft 600 Ft

Jungle - krizokolla nyaklánc, fülbevaló ásvány szett alkotója: desiredesign

desiredesign
Szerencsémre jó kézügyességgel, és kreativitással áldott meg a teremtő.Mindig csináltam valamit,kislánykorom óta:kötöttem, horgoltam, hímeztem, varrtam. Az ékszerkészítést egy barátnőm indította el, akinek csináltam a szülinapjára egy nyakláncot. Aztán már ő kérte, hogy csináljak egy másikat az ő barátnőjének is...Szóval így indult kb. öt évvel ez előtt. Az ásványokat pedig imádom! Ezek engem teljesen elvarázsolnak a szépségükkel, a változatosságukkal és az erejükkel. Mindegyik hat ránk a színével és a rezgésével. Talán ezért is szeretem őket nézegetni,tapogatni,formálni.Egy jól sikerült, elkészült ékszer meg maga a boldogság! :) Legszívesebben szetteket csinálok, mert én nem szeretem, ha a nyakláncomhoz nincs fülbevalóm, és fordítva. Többféle technikát és anyagot használok. Mindig keresem az újat (az az igazság, hogy amióta elkezdtem, azóta teljesen függő lettem, ha pár napig nem tekergettem drótot, vagy fűztem valamit, akkor elkezdek "zizegni" :))Szeretem a változatosságot - gondolom más is - és ezért is igyekszem a legkülönbözőbb ízlést és igényt is kielégíteni.
Remélem sikerül!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: