natúr fa szív (hit, remény, szeretet vagy kívánságod szerinti felirattal)
A 8x10 cm-es fából készült szívet (mely 3 mm vastag) lakkoztam. Egyik oldalát fehér pamutcsipkével és 5x3 cm-es natúr lakkozott fa szív...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyaga: fa, pamutcsipke, raffia, lakk
technika: festett tárgyak
natúr fa szív (hit, remény, szeretet vagy kívánságod szerinti felirattal) leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 napA termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
A 8x10 cm-es fából készült szívet (mely 3 mm vastag) lakkoztam. Egyik oldalát fehér pamutcsipkével és 5x3 cm-es natúr lakkozott fa szívvel díszítettem, másik oldalát feliratoztam. Raffiával masniztam.
A fotókon a termék mindkét oldalát látod egyszerre. Természetesen ha igényled, más felirattal, névvel, dátummal is szívesen elkészítem.
Kedves ajándék lehet névnapra, születésnapra, évfordulóra, esküvődön ültetőkártyaként és köszönő ajándékként is funkcionálhat egyszerre:)
"Buborékos" borítékban postázom az aktuális postai díjszabás szerint. (sima levélként 150,- Ft; elsőbbségiként 200,- Ft; ajánlva +280,- Ft)
Az ár 2 darab termékre vonatkozik. (Súlya 12 gramm / db).
Köszönöm hogy időt szakítottál rám, további szép Napot kívánok Neked:)
Személyes átvételi lehetőséged van Szilsárkányban, Csornán és Kapuváron hetente, Győrben havonta.
natúr fa szív (hit, remény, szeretet vagy kívánságod szerinti felirattal) jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
natúr fa szív (hit, remény, szeretet vagy kívánságod szerinti felirattal) szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
natúr fa szív (hit, remény, szeretet vagy kívánságod szerinti felirattal) alkotója: CsibeCsecsebecse

Válogass kedvedre az örömmel, szívvel, szeretettel készített ajándéknak valókból:)
Legyen csodás Napod:)
Szeretettel: Nóra:)))
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek:
jelöld kedvencnek az alkotót
Győr-Moson-Sopron megye
regisztráció: 3 éve