Antikolt bronz alapba életfás üveglencse került. A kerek lencse átmérője 20 mm. Méret: 81 X 31 mm

kézműves termék, készítette: Cseppecskek
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: üveglencse
technika: ékszerkészítés

Cseppecskek szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 12. 10-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Életfás könyvjelző   
   

Cseppecskek szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 12. 10-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Életfás könyvjelző leírása

késztermék, azonnal szállítható

Antikolt bronz alapba életfás üveglencse került.
A kerek lencse átmérője 20 mm.
Méret: 81 X 31 mm

Életfás könyvjelző jellemzői

kézműves termék, készítette: Cseppecskek
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3569607

feltöltve
2019. december 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Életfás könyvjelző szállítása

Az általam elkészített termékekre garanciát vállalok. Probléma esetén két héten belül küldje vissza és kicserélem, vagy visszafizetem az árát.
A készítésénél felhasznált alapanyagok minőségiek, de előfordulhat anyaghiba. Ez esetben az ékszert javítom, ha szükséges, kicserélem.
A nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülésekért nem vállalok felelősséget.


Személyes átvétel Pécsett lehetséges.

Postázás a mindenkori postai díjszabások szerint. Az utalás beérkezését követő 2 munkanapon belül küldöm a vásárolt termék(ek)et. Utánvéttel nem postázok.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 600 Ft

Életfás könyvjelző alkotója: Cseppecskek

Cseppecskek
Üdvözöllek kedves látogató!

Ezen az oldalon egyedi tervezésű ékszereket (medálok, fülbevalók, gyűrűk, karkötők) és kiegészítőket (könyvjelző, kitűző, kulcstartó) találsz. Ezek üveglencsés technikával készülnek, azaz különböző típusú bronz illetve ezüst színű alapokat és üveglencséket használok fel a készítésükhöz. A legtöbb nikkelmentes, azaz fémallergiások is bátran viselhetik őket.

Lehetőség van arra is, hogy megrendelésre, egyedi elképzelés alapján készüljön a darab, ilyenkor elektronikus úton várom a lencse alá tervezett képet jó felbontásban.

A darabok elkészülése általában 2-3 napot vesz igénybe, ez után személyesen vagy postai úton tudom a leendő tulajdonosnak eljuttatni a megrendelt darabot. Ilyen esetben a postaköltséggel terhelt vételárat a privát módon megadott számlaszámra várom és beérkezését követően postázom a megvásárolt darabokat ajánlott buborékos borítékban, gondosan ügyelve a sérülésmentes szállításra.

Felhívnám a figyelmet arra, hogy az ékszerek csak mérsékelten vízállóak, fürdéskor, illetve gyűrűk esetében kézmosáskor, mosogatáskor nem javasolt a viselésük.

Remélem másnak is örömet szereznek ezek a csepp kis ékek, CseppecsKék és olyan örömmel viselik őket, amilyen örömmel készültek.
Jó nézelődést!

Judit

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: