Ehhez az egyszerű, frontális asztaldíszhez szinte kizárólag hamvas fehérre festett tobozokat, terméseket és leveleket használtam, ezek ...

kézműves termék, készítette: Anahana
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: fém gyertyatál, száraz tűzőhab, drót, ragasztó, angyal figura, toboz, termések, levelek, cickafark
technika: virágkötés

Asztaldísz alvó angyal figurával


   
   

Asztaldísz alvó angyal figurával leírása

késztermék, azonnal szállítható

Ehhez az egyszerű, frontális asztaldíszhez szinte kizárólag hamvas fehérre festett tobozokat, terméseket és leveleket használtam, ezek adják meg a havas, téli hangulatot. Csak az elszórtan elhelyezkedő halványrózsaszín, apró virágok visznek egy kis színt a kompozícióba.

Méretei:
Átmérő: kb. 17 cm
Magasság: kb. 11 cm

Asztaldísz alvó angyal figurával jellemzői

kézműves termék, készítette: Anahana
késztermék, azonnal szállítható

technikaajándék nekik

termékkód
3595529

feltöltve
2019. december 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Asztaldísz alvó angyal figurával szállítása

Személyes átvételre Kiskunlacházán és Budapesten előzetes megbeszélés alapján van lehetőség.
A postaköltség a csomagolás árát is tartalmazza. A szállítás díja a csomag feladásának módjától függ, a vevővel egyeztetve lehet olcsóbb is a megadottnál.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 860 Ft 2 090 Ft
Postán maradó postai küldemény előre fizetéssel 1 435 Ft 1 640 Ft

Asztaldísz alvó angyal figurával alkotója: Anahana

Anahana
Már a virágkötő tanfolyam elvégzése közben különösen megszerettem a szárazvirágokkal való munkát, és már akkor úgy éreztem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. A szárazvirág dekoráció előnye, hogy évekig gyönyörködhetünk benne, nem csak pár napig, mint egy élővirág alkotásban, viszont a művirággal szemben természetes megjelenésű. Viszont pont mivel természetes anyagról van szó, ami az évek alatt tovább szárad, ezért (főleg a festetlen növényeknél) előfordulhat, hogy az évek során a színük változik, kicsit kifakul, esetleg egy-két virágfej szétesik, főleg ha tartósan közvetlen napfény éri a virágokat. A szárazvirág törékenyebb is a művirágnál, ezért óvatosan kell bánni a belőle készült dekorációval. Ha vigyázunk rá, akkor viszont nagyon sok évig szép dísze lehet a lakásnak.
A boltomban sokféle termék megtalálható, készítek ünnepekhez, évszakokhoz kapcsolódó dekorációt: asztaldíszeket, ajtódíszeket, koszorúkat, valamint menyasszonyi csokrokat és egyéb esküvői kellékeket. Szeretek kísérletezni, mindig újabb és újabb anyagokat és színeket használni, ezért a boltomban minden termék egyedi, és egy darab van belőle. De szívesen készítek bármit rendelésre is, így ha valamiből mégis több darabra lenne szükséged, vagy más színben, méretben szeretnéd, akkor keress üzenetben!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: