Harmony Lavender Lampiongyertya
Levendula mintás Lampiongyertya
Gyertya mindamellett hogy csodás dísz, varázslatos fényt is ad a környezetének.
A Lampion gyertyát fe...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~1 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyaga: paraffin, fa, szalvéta, celofán, karton
technika: gyertya-, mécseskészítés
Harmony Lavender Lampiongyertya leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~1 napA termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Levendula mintás Lampiongyertya
Gyertya mindamellett hogy csodás dísz, varázslatos fényt is ad a környezetének.
A Lampion gyertyát fel lehet használni újra és újra, anélkül, hogy megolvadna vagy elvesztené az eredeti formáját.
Különleges kialakítása létrehoz egy különleges ragyogást, amit a képek/minták még tovább fokoznak.
A Lampion gyertya biztonságosan alkalmazható, így biztosítja a meleg és bensőséges hangulatot. Belsejében egy teamécses ég.
A gyertyavázat paraffinból öntöm.
Mérete: 10cm*12cm
A gyertya alatt fából készült talp van, így nincs szükség egyéb alátétre.
A Lampion gyertya fénye csodásan átvilágítja a kedvenc mintáját és a helyiséget betölti a gyertyaláng varázsa.
Harmony Lavender Lampiongyertya jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~1 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Harmony Lavender Lampiongyertya szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Futárszolgálat előre fizetéssel | 900 Ft | 900 Ft |
Személyes átvétel a III. kerületben | 0 Ft | 0 Ft |
Harmony Lavender Lampiongyertya alkotója: lampiongyertya
Az élet sodorta elém a Lampiongyertya készítésének lehetőségét.
A kreatív és harmonikus megjelenésébe lettem szerelmes az első pillanattól kezdve és már akkor tudtam, hogy ez a kisugárzása a világot szebbé tudja tenni.
2009-ben volt, hogy az első darabok elkészítését követő pozitív visszajelzéseket megkaptam, elindítottam a Lampiongyertya gyártását.
Hittem a Lampiongyertya különlegességében, egyediségében, a szelíd gyertyafényében és mertem nagyot álmodni.
Megálmodás után jött a cselekvés ideje, felkutattam a legjobb alapanyagokat, eszközöket, képeket, szalvétákat, és a saját konyhámban kezdtem el dolgozni. A következő években sokat tanulva kidolgoztam a technikát és saját műhelyt létrehozva már bátran kerestem magánvásárlóimat és viszonteladói partnereimet.
2009 óta több ezer lakásban díszeleg és teszi meghittebbé, hangulatosabbá a nappalikat, teraszokat, hálószobákat a saját készítésű lampiongyertyám.
De az álom még nem ért véget, mert még nagyon sokan nem tudják, milyen hangulatot áraszt magából a gyertyaláng fénye.
2019 januárjában új szervezeti felépítéssel létrehoztuk a Kalászi Gyertya Manufaktúra márkanevet. Mostantól ezzel a megnevezéssel kerülnek ki a gyertyáink a műhelyünkből.
Kellemes nézelődést és könnyű választást kívánok a gyertyáim közül!
Maginyecz Éva
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: