Ez a szappantartó is fehérre égő agyagból készült . Natúr kerámia ,csak a színes részeket mázaztam.Porózus a felülete,magába szívja a v...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: agyag
technika: kerámia
Búzavirágok leírása
Ez a szappantartó is fehérre égő agyagból készült . Natúr kerámia ,csak a színes részeket mázaztam.Porózus a felülete,magába szívja a vizet,így a szappan nem ázik el.A felülete a használat során elszíneződik,antikolódik,ettől még izgalmasabb ,egyedibb lesz. Mérete:12,5x12,5 cm.
Búzavirágok jellemzői
Búzavirágok szállítása
10000 Ft feletti vásárlásnál INGYEN POSTÁZOK. A vásárlás előrefizetéssel történik.Ha megérkezik az utalás, legkésőbb másnap postázom a vásárolt terméket.Küldhetem a terméket posta csomagautomatába,ennek díja 890 Ft. A posta honlapján tudod megnézni mely településeken van csomagautomata.Másik lehetőség: Vaterafutár MPL postapontra ennek díja 1210 Ft. Gyakorlatilag postán maradó,( PostaPont) vagy kérhető MOL/COOP PostaPontokra is.a díj szintén 1210 Ft. A választható Postapontokat a vaterafutár oldalán tudod megnézni MPL vaterafutár házhoz szállítva 1400 Ft. A csomag érkezése előtt Emailt kapsz a kézbesítés időpontjáról..KÖZÖS POSTÁZÁSI lehetőség VintageGarden kézművessel. KÉT BOLT 1 POSTAKÖLTSÉG!! :)A VÁSÁRLÁS CSAK ELŐREUTALÁSSAL TÖRTÉNIK
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 670 Ft | 1 670 Ft |
Posta csomagautomata | 890 Ft | 890 Ft |
MPL vaterafutár PostaPontra | 1 210 Ft | 1 210 Ft |
MPL vaterafutár házhozszállítással | 1 400 Ft | 1 400 Ft |
10000 Ft feletti vásárlásnál ,előreutalással | 0 Ft | 0 Ft |
Búzavirágok alkotója: ekszerkeramia

Dolgok amiket el kell intéznünk,problémák,amiket meg kell oldanunk.
Legyen az otthonunk egy nyugodt sziget,ahol megpihenhetünk,ahol feltöltődhetünk.
Ehhez szeretnék hozzájárulni egy-egy szép tárggyal,amire jó ránézni,amit jó kézbe venni.
Érezd magad otthon.
Judit
-
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek:

jelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Hajdú-Bihar megye
regisztráció: 7 éve