Nagy alakú, XXL, absztrakt, akril festmény, 100 x 70 cm

Nagy alakú, akril festmény, egyedi, nem megismételhető, absztrakt, farost lemezre festettem, szép fakerettel keretezett. 100%-ban kézze...

kézműves termék, készítette: HisziArt
anyaga: farost lemez, fakeret, akril festék
technika: festészet

Nagy alakú, XXL, absztrakt, akril festmény, 100 x 70 cm


   
   

Nagy alakú, XXL, absztrakt, akril festmény, 100 x 70 cm leírása

Nagy alakú, akril festmény, egyedi, nem megismételhető, absztrakt, farost lemezre festettem, szép fakerettel keretezett. 100%-ban kézzel festett! 2 munkanapon belül szállításra kész. Pontosan azt szállítom, ami a fotón látszik.
70 x 100 cm

Nagy alakú, XXL, absztrakt, akril festmény, 100 x 70 cm jellemzői

kézműves termék, készítette: HisziArt
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3598560

feltöltve
2019. december 6.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Nagy alakú, XXL, absztrakt, akril festmény, 100 x 70 cm szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Futárszolgálat előre fizetéssel 4 500 Ft 4 500 Ft

Nagy alakú, XXL, absztrakt, akril festmény, 100 x 70 cm alkotója: HisziArt

HisziArt
Gyerekkoromban örökké rajzolgattam, az se zavart, ha éppen biológia óra volt. Építészetről és alkotásról álmodoztam, de végül gépészmérnök lett belőlem, majd dolgozni kezdtem... és mire észbe kaptam, már volt 3 kislányom és beköltöztünk egy szép nagy házba, amely kongott az ürességtől!
Nekiveselkedtem és a falakat saját készítésű akvarell képekkel díszítettem ki és mivel a rokonaim, barátaim örökösen nógattak, ezért már az ő házaikat is az én képeim dekorálják. Mivel örökmozgó és örök felfedező vagyok, megtaláltam az akrillal való festészetet is, de ezzel a technikával a nagyobb ívű, lendületes, absztrakt, néha egészen színes alkotások születnek a kezem alatt. A legnagyobb alkotásom eddig egy 140 x 200 cm-es akrilfestmény, amely egy szép, nagy családi ház nappaliját díszíti.
Ami még rendkívül boldoggá tesz, hogy a főállásomban lehetőséget kaptam, hogy a cég tulajdonában lévő lézergépen dekoratív elemeket alkossak fa- és műanyaglemezből.
Mivel idén kitanultam a cukrász szakmát is, ami az egyik hobbim a sok közül, ezért a cukrászatban használható dekorációs elemeket is szívesen tervezek és vágok ki. Egyedi ajándéktárgyakat, nagyobb méretű névtáblákat, esküvői dekorációt és táblát, sportverseny emblémákat és díjakat terveztem már és alkottam meg a szén-dioxid lézergépünkkel.
Bármit szívesen alkotok, de különösen a papír a kedvenc anyagom, készítettem már különleges királyi és királynői koronát papírból, terveztem névjegykártyákat, képeslapokat és ezt is folytatni szeretném, kiegészítve egy Silhouette papírkivágó géppel és egy profi, minőségi színes nyomtatóval.
Csak a fantázia szab határt!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek