Tüzes és erotikus, organikus luxus. A nyári kert friss rózsa ellenállhatatlan zamata ötvöződik a chili tüzes szenvedélyével. Karakteres...

kézműves termék, készítette: FurnsAndArt
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: rózsa , chili, cukor, citrom
technika: élelmiszer előállítás

Chilis rózsazselé   
   

Chilis rózsazselé leírása

késztermék, azonnal szállítható

Tüzes és erotikus, organikus luxus. A nyári kert friss rózsa ellenállhatatlan zamata ötvöződik a chili tüzes szenvedélyével. Karakteres sajtokhoz, libamájhoz, vadhúsokhoz igazán nemes és elegáns. Csokis desszertekhez ütős. 100 g.
Exkluzív ajándékcsomagban is választható
A szállítás/átvétel mindig egyedi, ezért kérlek, az egyeztetés után utalj csak! Ajánlom mellé további ehető virágos termékeimet, saját virágos szakácskönyveimet - nézz körül a boltomban!

Chilis rózsazselé szállítása

Személyes átvételre Budapesten van lehetőség.
Szállítási módok: postai úton, valamint futárszolgálattal.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 450 Ft 450 Ft

Chilis rózsazselé alkotója: FurnsAndArt

FurnsAndArt
Kert, konyha, képzőművészet és irodalom: ez mind az én asztalom. Ebből a szenvedélyből születnek saját szakácskönyveim, amelyek az ehető virágok varázslatos világát mutatják be. Több, mint 20 éves kutatómunka, egy gyönyörűséges ehető virágos kert, sok-sok főzés-kóstolás, fotózás és receptírás... lépj be te is virágos világomba, próbáld ki, milyen csodásak ezek az apró kis csodák, a virágok a tányérban!
És amikor a kert pihen, akkor az alkotóműhely kreatív része kap lendületet: régi bútorok, használati tárgyak nyernek új értelmet, alakulnak át egy-egy kis varázslattal, gyönyörűségünkre. Légy részese ennek a csodának is: ahogy tisztelettel nézem a tárgyakat, a bennük rejlő időt és formálom őket olyanná, hogy helyük legyen a ma emberénél. Megtisztelsz, ha választasz közülük, ha alkotásaimmal másoknak is örömet szerzel!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: