Natúr és fekete színű gyapjúfilcből készítjük ezeket a kis báránykákat. Testüket fehér vagy fekete szalaggyapjú borítja, nyakukban szat...

kézműves termék, készítette: Kiwimanufaktura
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: gyapjúfilc, szalaggyapjú, fém csengettyű, szalag
technika: varrás

Kiwimanufaktura szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2020. 01. 07-ig nem lehet megvásárolni.

Gyapjas bárány dísz


   
   

Kiwimanufaktura szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2020. 01. 07-ig nem lehet megvásárolni.

Gyapjas bárány dísz leírása

késztermék, azonnal szállítható

Natúr és fekete színű gyapjúfilcből készítjük ezeket a kis báránykákat. Testüket fehér vagy fekete szalaggyapjú borítja, nyakukban szaténszalagon pici csengettyű. Adventi díszként, a betlehemi kompozíció tagjaként is tökéletes. Kisgyermekek kezébe azonban nem ajánljuk, mert a finom fésült gyapjú nagyon érzékeny, hamar rasztás kisbárány lenne a végeredmény :)
8 cm hosszú és 4 cm magas.

Ha több darabot is szeretnél vásárolni, írj üzenetet, és igyekszünk a lehető leghamarabb elkészíteni számodra. De kérlek vedd figyelembe, hogy minden darabunk egyedi.

Gyapjas bárány dísz jellemzői

kézműves termék, készítette: Kiwimanufaktura
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
2364257

feltöltve
2019. december 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Gyapjas bárány dísz szállítása

Termékeinket előre egyeztetett időpontban Budapest és néhány környező település több pontján is átveheted. Ezen kívül ajánlott levélként tudjuk számodra elküldeni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 515 Ft 515 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 565 Ft 565 Ft

Gyapjas bárány dísz alkotója: Kiwimanufaktura

Kiwimanufaktura
A KIWI Varrókör alkotói önkéntes szülők, pedagógusok, volt diákok, akik a Kispesti Waldorf Iskola és Óvoda közösségének lelkes tagjai. Van köztünk ruhatervező, iparművész, gyártástechnológus, és sok olyan édesanya is, aki csak a nemes cél érdekében tanult meg varrni, vagy bármilyen módon hozzájárulni a kör munkájához.
Körünk a Pesti Waldorf-Pedagógiai Alapítvány keretei között működik. Bevételünk a nehéz anyagi helyzetben lévő családok támogatásán túl a Kispesti Waldorf Óvoda Iskola és Gimnázium működéséhez kapcsolódó költségek kielégítésére fordítódik.
Polcainkon egy-egy tervezőnk által megálmodott ajándék- és használati tárgyak, dekorációk, játékok találhatók, mind aprólékos kézimunka eredményei.
Íme tervezőink rövid bemutatkozása:

DÍSZEK, ÁLLATKÁK polc:
Varsányi Kriszta tervei nyomán készül az itt található kollekció. Gyapjú, csipke, gyöngy, szatén, itt minden megfér együtt, amiből finom elegancia születhet. Sok szorgos kéz és éber együttműködés hozza létre ezeket a kincseket.

BABÁK, TÜNDÉREK ÉS EGYEBEK polc:
Győrffy Lili vagyok.
Polcomon főként Waldorf babákat, manókat, gyapjú tündéreket találsz.
Vannak köztük kisebb, drótra varrt figurák, melyek keze-lába mozgatható.
Készítek egész piciknek manókat, ezek puhák, ölelni-valók, a gyerekek kedvükre rágcsálhatják is akár.
Az öltöztethető hajas babák hosszabb munka gyümölcsei, szívemhez nőnek közben, mindig az a legkedvesebb, amelyikkel épp dolgozom.
Készítek még szalaggyapjúból formált angyalokat és tündéreket. Nagyon szeretek velük bíbelődni. A gyapjú meleg, finom, puha, körbeölelő, a végeredmény meg annyira légies, sejtelmes.
Ha egyedi igényed van, igyekszem azt is kielégíteni.

FILCHOLMIK polc:
Kardos-Bluhon Viktória vagyok.
Ezen a polcon az általam készített táskák, kiegészítők és különféle használati tárgyak találhatók, melyeket filcesített -általában gyapjú- pulóverekből varrok.
Szeretek újrahasznosítani, jó, ha a dolgok tovább élnek, más formában, új értelmet nyerve. Mivel az alapanyagok főleg használt ruhák, nincs két egyforma termékem, mind más, utánozhatatlan.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek