Kész termék ! Fehér alapon autós mintával babahinta +rugó biztonsági szállal

Tartozékok Hintakampó, karika, karabimer, rugó biztonsági szállal, kötélzet fa és maga a hinta + párna. Nagyon jó minőségű bölcső hin...

kézműves termék, készítette: moneswing
anyaga: 100%pamutvászon
technika: famegmunkálás, varrás

Kész termék ! Fehér alapon autós mintával babahinta +rugó biztonsági szállal


   
   

Kész termék ! Fehér alapon autós mintával babahinta +rugó biztonsági szállal leírása

Tartozékok
Hintakampó, karika, karabimer, rugó biztonsági szállal, kötélzet fa és maga a hinta + párna.

Nagyon jó minőségű bölcső hinta 0-3 éves korig, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót, széles minta választékból válogathattok!
Hogyan segíti a fejlődést?
1. a térben való kilengés hatással van az egyensúlyozó rendszerre (vesztibuláris rendszer) ez jelzi az agynak, testünk térben megváltozott helyzetét az idegrendszer irányításával a vesztibuláris rendszer a test kiegyensúlyozására törekszik. Röviden és nem tudományosan hintázás közben megdolgoztatjuk a kicsi agyát! Ami a legfontosabb kellemes és nyugtató érzés a babának! Ha nyugodt a baba boldog a mama, ha kipihent a mama boldog a baba. Az örök körforgás.
2. ha már kezd felülni, erősödik a háta keze (kialakul a fej-törzs kontrol, ami az ülés és a járás alapja), Próbáltad már egyenesen tartani magad a körhintán? Nem kis kar-hát munka a kör végére jól szórakoztál és, hogy közben izommunkát végeztél nem is gondoltad volna. A körhintából valamilyen rejtélyes oknál fogva mindig mosolygós emberek szálnak ki. Kiérti ezt?
3. ha már biztosan ül, lejjebb eresztheted a hintát, így leér a baba lába és magát is lökheti, erősödik a csípő és láb izomzata Figyelem!!! Tessék mindent elpakolni a környékről, mert indul a tornádó és mindent visz!!! Tapasztalat!!! A kórház koraszülött osztályának ahol a kisfiam is feküdt és a korai fejlesztőnek ajándékoztam egy-egy hintát így köszönve meg az ott dolgozók munkáját. Visszajelzéseikből tudom, hogy rendszeresen használják.
Bővebben a hintáról:- a natúr színű 100% pamut nyugágyvászon, bármely mintát is választod 100% pamut (nem poliészter) Mindkét anyag beavatott, vagyis nyugodtan moshatod 60° is megtartja a méretét (gondolj csak bele egy mini ember milyen foltokat képes gyártani)! Az alap és a párna külön is mosható! Szegély csík minden esetben a választott minta anyagából készül!
A faváz natúr bükkfa. A hinta 10-es méretű kötélen függ. Karabiner segítségével akaszthatod a hinta horogra (hintahorog-karabiner -rugô + biztonsági szál is tartozék). A pamut anyag, bükkfa, 10-es kötél és karabiner, olyan erősek, hogy 25 kg-ig minden gyereket biztonságosan elbír.Ajánlom a hintát, mert csak minőségi munkát adok ki a kezemből csak olyan terméket, amelybe a gyermekemet is nyugodt szívvel bele tenném (bele is teszem)! Mert kisfiam fejlődésén látom a hinta jótékony hatását!
A rugót nálunk itt helyben, megbízható kisiparos szakember készíti.

Kész termék ! Fehér alapon autós mintával babahinta +rugó biztonsági szállal jellemzői

kézműves termék, készítette: moneswing
anyag/összetevőszínek

termékkód
3565752

feltöltve
2019. december 11.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kész termék ! Fehér alapon autós mintával babahinta +rugó biztonsági szállal szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 850 Ft 1 850 Ft

Kész termék ! Fehér alapon autós mintával babahinta +rugó biztonsági szállal alkotója: moneswing

moneswing

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek