Extra nagy, kölönleges színvilágú, kézzel festett absztrakt akril festmény, 150 x 200 cm

Fakeretre feszített minőségi olasz festővászonra festettem az extra nagy, absztrakt, akril festékkel készült festményt. Méretei 200 x 1...

kézműves termék, készítette: HisziArt
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: fakeret, festmény, akrilfesték
technika: festészet

Extra nagy, kölönleges színvilágú, kézzel festett absztrakt akril festmény, 150 x 200 cm


   
   

Extra nagy, kölönleges színvilágú, kézzel festett absztrakt akril festmény, 150 x 200 cm leírása

késztermék, azonnal szállítható

Fakeretre feszített minőségi olasz festővászonra festettem az extra nagy, absztrakt, akril festékkel készült festményt. Méretei 200 x 150 cm. 100%-ban kézzel festett, egyedi és megismételhetetlen. Élénk színeinek köszönhetően igazi színfolt lehet egy nagy nappaliban vagy egy közösségi térben. Az egyedülállóan nagy méretei miatt a szállítás keret nélkül feltekerve vagy kereten kifeszítve is lehetséges. Ez esetben szívesen segítek a szállításban.

Extra nagy, kölönleges színvilágú, kézzel festett absztrakt akril festmény, 150 x 200 cm jellemzői

kézműves termék, készítette: HisziArt
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technikatermékkód
3608571

feltöltve
2019. december 16.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Extra nagy, kölönleges színvilágú, kézzel festett absztrakt akril festmény, 150 x 200 cm szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 15 000 Ft 15 000 Ft

Extra nagy, kölönleges színvilágú, kézzel festett absztrakt akril festmény, 150 x 200 cm alkotója: HisziArt

HisziArt
Gyerekkoromban örökké rajzolgattam, az se zavart, ha éppen biológia óra volt. Építészetről és alkotásról álmodoztam, de végül gépészmérnök lett belőlem, majd dolgozni kezdtem... és mire észbe kaptam, már volt 3 kislányom és beköltöztünk egy szép nagy házba, amely kongott az ürességtől!
Nekiveselkedtem és a falakat saját készítésű akvarell képekkel díszítettem ki és mivel a rokonaim, barátaim örökösen nógattak, ezért már az ő házaikat is az én képeim dekorálják. Mivel örökmozgó és örök felfedező vagyok, megtaláltam az akrillal való festészetet is, de ezzel a technikával a nagyobb ívű, lendületes, absztrakt, néha egészen színes alkotások születnek a kezem alatt. A legnagyobb alkotásom eddig egy 140 x 200 cm-es akrilfestmény, amely egy szép, nagy családi ház nappaliját díszíti.
Ami még rendkívül boldoggá tesz, hogy a főállásomban lehetőséget kaptam, hogy a cég tulajdonában lévő lézergépen dekoratív elemeket alkossak fa- és műanyaglemezből.
Mivel idén kitanultam a cukrász szakmát is, ami az egyik hobbim a sok közül, ezért a cukrászatban használható dekorációs elemeket is szívesen tervezek és vágok ki. Egyedi ajándéktárgyakat, nagyobb méretű névtáblákat, esküvői dekorációt és táblát, sportverseny emblémákat és díjakat terveztem már és alkottam meg a szén-dioxid lézergépünkkel.
Bármit szívesen alkotok, de különösen a papír a kedvenc anyagom, készítettem már különleges királyi és királynői koronát papírból, terveztem névjegykártyákat, képeslapokat és ezt is folytatni szeretném, kiegészítve egy Silhouette papírkivágó géppel és egy profi, minőségi színes nyomtatóval.
Csak a fantázia szab határt!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek