Hölgyek figyelmébe ajánlom ezt az impozáns megjelenésű, gazdagon díszített, Lila Orgonit Medált, Lótusz-virág szimbólummal. A Lótuszvir...

kézműves termék, készítette: DriftWood
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: ékszer-gyanta, kristály ásványok, kövek, bronz forgács, fém anyagú lótusz szimbólum
technika: ékszerkészítés


vagy
Felhasználó fotó
{{user.name}}
{{user.email}}
Másik e-mail használata
Fizetési és szállítási mód
Bejelentkezés vagy regisztráció
{{ errors.invalidEmailMsg }} Folytatás
Regisztráció
Szállítási adatok
{{ errorMessage('name') }}
{{ errorMessage('email') }}
{{ errorMessage('user_name') }}
{{ errorMessage('password') }}
{{ errorMessage('password2') }}
{{ errorMessage('phone_number') }}
Szállítási cím
{{ errorMessage('country') }}
{{ errorMessage('zip_code') }}
{{ errorMessage('city') }}
{{ errorMessage('house_number') }}
{{ errorMessage('contract') }}
{{ errorMessage('captcha') }}
Jelentkezz be
{{ errors.loginErrorMsg }}
Belépés
Hiba történt a szállítási adatok lekérdezése közben! Hálózati hiba történt, kérjük próbáld újra!
Összesen
Termék ára: {{ product.price }} Ft
Szállítási költség: {{ postagePrice }} Ft
Teljes összeg: {{ totalPrice }} Ft
{{ errors.missingPostageError }}


A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
{{ errors.checkoutErrorMsg }}

Lila Orgonit Medál Lótusz-virággal


   
   

Lila Orgonit Medál Lótusz-virággal leírása

késztermék, azonnal szállítható

Hölgyek figyelmébe ajánlom ezt az impozáns megjelenésű, gazdagon díszített, Lila Orgonit Medált, Lótusz-virág szimbólummal. A Lótuszvirág a tisztaságot és a felvilágosodást jelenti a keleti kultúrákban, de még a megújulás és újjászületés szimbólumaként is számon tartják. A medál készítésekor olyan köveket igyekeztem elhelyezni, melyek a legtöbb nő esetében fontos szempontok szerint adnak majd támogatást viselőjének.
Ametiszt a korona-csakra köve. Gyorsítja a spirituális fejlődést, segít az intuíciók tiszta meglátásában. Jótékonyan hat az érrendszeri problémákra, tisztítja a vért. Stresszoldó hatása miatt viselőjét kiegyensúlyozottá teszi. Remek fájdalomcsillapító, immunrendszer serkentő, gyulladáscsökkentő (izület) hatással is bír. Koncentrációs képesség növelő, ezért tanulás terén is kiváló.
Csaroit a spirituális képességet fejleszti. Erős védelmező ásvány, energiával tölti fel az egész testet. Viselőjénél a pozitív gondolkodást erősíti, gyógyítja a lelkét és segít leküzdeni félelmét. Vérnyomás és immunrendszer stabilizáló, jótékonyan hat a szemre a máj és a hasnyálmirigy működésére. Kiváló fájdalomcsillapító.
Türkiz a szív és torok-csakrák ásványa, nagyon erős gyógyító hatása miatt szövetregeneráló, immunerősítő és tápanyag felszívódást elősegítő képességgel bír. Magabiztosságot ad, nyugtatólag hat viselőjére és energiával tölti fel, ösztönzi arra, hogy kimondja, amit gondol; a kommunikációs készségét is támogatja. Magas réztartalma miatt a torok, gége és a pajzsmirigy működését szabályozza, védelmet nyújt vírusos megbetegedések ellen. Ízületi gyulladás, reuma, túlsavasodás és más gyomor panaszok enyhítésében is segít. Ezeken kívül jó fájdalomcsillapító, méregtelenítő is.
Rubelit az odaadás szimbóluma, a gondoskodó szülői szeretetet, az önzetlen segítséget és szolgálatot jelképezi. Segít a céljaink kitűzésében és a tisztánlátásban. A gyökér-csakrán át serkenti a szervezet vérellátását, méregtelenít, szabályozza a vércukor szintet. A női bajok gyógyítója, energiával támogatja a nemi szervek működését, menstruációs panaszokra enyhülést ad. Hormonháztartást és immunrendszert erősíti. Szív-csakrán keresztül erősíti a szívet.
Rodokrozit a Szív-csakra ásványa, a boldogság, szeretet és vidámság köve. Kitartásra ösztönzi viselőjét egy esetleges lelki fájdalom, vagy traumatikus esemény átélése során. Szexualitás és a nemi szervek működésére nagyszerű hatással van, úgy. mint migrénre, vérnyomás beállítására. Asztmás tünetek és légzési problémák enyhítésére is alkalmas. Tisztítja a vesénket, stabilizálja a szívverést és a vérnyomást.
Labradorit egy pompásan színjátszó, nagyon misztikus és védelmező kő. Erősíti a tudatot, tisztítja az aurát és blokkolja az energiaszivárgást. Ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe. Eloszlatja a félelmet, a bizonytalanságérzetet, megnyugtatja a lelket, energiával tölti fel a képzeletet és új ötleteket szül. Intuitív képességet és kreativitást segíti elő. Kiváló stresszoldó, a szem és az agy rendellenességeire jó hatással van, szabályozza az anyagcserét. Vérnyomáscsökkentő, gyógyítja a megfázást, reumát, köszvényt. Javítja a hormonháztartást, csillapítja a menstruációs panaszokat.
Átmérője: 35 mm
Vastagsága: 6,5 mm
Súlya: 16 gramm
Készült: karcolás-álló, bőrbarát ékszergyantából, kristály ásványokból, bronz finom-forgácsból.
Kristályai: Hegyi Kristály (szimbólum mögött, nem látható), Ametiszt (1 db, szimbólum felett), Csaroit (4 db, 2-2 mindkét oldalon, Türkiz (3 db), Rodokrozit (2 db), Rubelit/Thurmalin (3 db, lótusz alatt) Labradorit (10-12 db, szétszórtan).
1,5 mm vastag, fekete, csúszó-kötéses zsinórral.
Fontos megjegyzés! Az általam készített és értékesített medálokban felhasznált ásványok valódiak és azok, - meglehet - jótékonyan hatnak viselőjükre, de gyógyító hatásuk azonban, orvosilag nem igazolt. Használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Lila Orgonit Medál Lótusz-virággal jellemzői

kézműves termék, készítette: DriftWood
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3611281

feltöltve
2019. december 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Lila Orgonit Medál Lótusz-virággal szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 603 Ft 1 603 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 450 Ft 450 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 750 Ft 750 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 850 Ft 850 Ft

Lila Orgonit Medál Lótusz-virággal alkotója: DriftWood

DriftWood
Öt éve kezdtem el foglalkozni Orgonitokkal azon belül is medálok készítésével, hobbi szinten. Jelenleg is limitált mennyiségben, de annál inkább nagy gondossággal, - az orgonit készítés szigorú szabályait betartva - kizárólag egyedi megjelenítésben készítem őket. Két ugyanolyan darab nem készül, esetleg hasonló. Legalább 3, de inkább 4 rétegben öntöm ki műgyantával az ékszereket, attól függően, hogy milyen anyagok, szimbólumok, kövek, illetve színek kerülnek bedolgozásra. Hegyi-kristályt (esetenként Szelenittel) minden esetben a medál közepébe helyezem el, így az nem látható. A további kristályokat esztétikai, vagy funkcionalitás (csakra-mezők erősítése) szempontjából választom ki. A medál hátsó részén bronz anyagú finom-forgácsot használok. Egyedi megrendelésre is készítek, amennyiben nem sürgetős az igény. Remélem, elnyerik tetszését a medáljaim. Köszönöm, hogy időt szánt profilom elolvasásával.

Fontos megjegyzés! Az általam készített és értékesített medálokban felhasznált ásványok valódiak és azok, - meglehet - jótékonyan hatnak viselőjükre, de gyógyító hatásuk azonban, orvosilag nem igazolt. Használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek