Kivàló minősègű, olasz pamutfonalból kèszült a melìrozott, kellemes , sárga szìnű fonott rèsz, melynek hossza 14 cm. Szélte 2 és fèl cm...

kézműves termék, készítette: NArtDesign
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: pamut fonal köt?l
technika: ékszerkészítés, fonás (csuhé, gyékény, stb.)

Tavaszvàró nyaklànc


   
   

Tavaszvàró nyaklànc leírása

késztermék, azonnal szállítható

Kivàló minősègű, olasz pamutfonalból kèszült a melìrozott, kellemes , sárga szìnű fonott rèsz, melynek hossza 14 cm. Szélte 2 és fèl cm. Az ezüst szürke kötèl szàr 16 cm-es. Ìgy a nyaklànc teljes hossza 49 cm. Arany szìnű kupakokkal dìszìtettem. A kötèl 6 mm vastagsàgú. Vagàny, de elegàns kiegèszìtő. Fülit ès karkötőt is tudok mellè kèszìteni. Egyedi tervezès. Ajàndèkba is adható.

Tavaszvàró nyaklànc jellemzői

kézműves termék, készítette: NArtDesign
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3626326

feltöltve
2020. január 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tavaszvàró nyaklànc szállítása

A szállítást futárral, vagy postán tudom küldeni.
Garanciális javítást vállalok, damil szakadásra, vagy lánc szakadásra, max. fél évig, amennyiben vásárló önhibáján kívűl
történt a szakadás. A posta költség a vásárlő költsége, minden esetben. Újrapostázás, a vásárló költsége.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 700 Ft 900 Ft

Tavaszvàró nyaklànc alkotója: NArtDesign

NArtDesign
Minden termék buborékos levélben érkezik a vevőhöz, s külön csomagolóanyagba is beleteszem a terméket, ezen belül:) Természetesen számlát is állítok ki minden esetben.

Nemes Anikó, vagyok, az NArt Design ékszerek alkotója. Az úgy kezdődött, hogy imádom az ásványköveket, már nagyon régóta. Először ezekből kezdtem kiegészítőket csinálni, karkötőt, fülbevalót és nyakláncokat. Olyan anyagokkal próbáltam ötvözni a végterméket, ami más, de mégis illik az ásványok díszítéséhez, és egyben újszerű is. Így újra gondolva, már egész máshogy mutatnak, pl. zsinórral, paracorddal, vagy kötéllel, ami nagyon trendi is egyben. Ezen anyagok megismerésekor, kiváncsi voltam, mit lehet kihozni, pl. egy kötél anyagból. Különböző csomózási technikákkal, nagyon mutatós kiegészítőket találsz nálam, inkább a statement nyakláncokat készítem, kisebb s nagyobb méretben is.Sokszor a mediterrán színvilág visszaköszön az alkotásaimban, leginkább a spanyol és a francia művészet van hatással rám, nemhiába, már 10 éves korom óta beszélem a francia nyelvet. A mindennapi és az alkalmi viseletkor is bátran hordhatók az ékszereim. Továbbiakban, újabb újdonságokat próbálok ki , s remélem hamarosan meg is mutathatom Nektek. Rendelésre is szívesen csinálok kiegészítőket. A nálam látható fazonokból, tudok készíteni egyedi megrendelésre is, ha be tudom szerezni a megfelelő alapanyagot.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek