Ha baba születik, jó kis első ajándék lehet egy egyedi body (érthetetlen, miért nincs erre magyar szó). Igaz, legfeljebb a szülők örömé...

iparművész termék, készítette: IndigoMuhely
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: 100% pamut, vizes bázisú textilfesték
technika: mindenmás

Munkagépek babaruhán   
   

Munkagépek babaruhán leírása

késztermék, azonnal szállítható

Ha baba születik, jó kis első ajándék lehet egy egyedi body (érthetetlen, miért nincs erre magyar szó). Igaz, legfeljebb a szülők örömére, mert ekkortájt még nem szokás mutogatni a csöppöt. De persze a fb-nak és egyéb oldalnak köszönhetően egy jó fotó, és máris a fél világ gyönyörködhet benne. Body-t a gyerekek kb. 3 éves korig hordanak, a bili megismerése előtt, utána már nem túl praktikus darab, kivéve, ha az embernek nem fáj folttisztítással töltenie az ekkortájt nem létező idejét. Egy éves kortól már van a gyerekeknek érdeklődési köre is, mint autó, bodobács, labda, fűnyíró, krumplinyomó, ütvefúró, katicabogár, kinek-mi, de másfél éves korig azért még mindig inkább a szülő örömére tudunk mintát választani. Másfél és három éves kor között már igazi mániákusokká válnak, ilyenkor már érdemes a mintát alaposan megfontolni, ha jót akarunk. Bár valószínű a legnagyobb telitalálat esetén is hanyagul dobja majd a háta mögé eszelős tekintettel a többi ajándék után kutatva, amíg el nem fogy az ajándékok és a rokonság végtelen sora, de ha elszáll a születésnapi köd, le se lehet majd imádkozni róla egy mosás erejéig, így rögtön hetet vegyünk belőle.

Pamut, előzsugorított, nikkel mentes patenttel, fehér színben, az alábbi méretekben:

3-6 hónapos
6-9 hónapos
9-12 hónapos
12-18 hónapos babák számára.

Munkagépek babaruhán jellemzői

iparművész termék, készítette: IndigoMuhely
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
2957906

feltöltve
2020. január 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Munkagépek babaruhán szállítása

A terméket az MPL futárszolgálatával küldjük.
Utánvét választása esetén a fizetés a csomag átvételekor lehetséges, készpénzzel vagy bankkártyával. Ebben az esetben a szállítás díja 1530 Ft.
Ha rendeléskor bankkártyával fizetsz vagy az előre utalást választod, akkor a küldés díja 1275 Ft.
Lehetőség van budapesti átvevőhelyi átvételre is a Lúd Labor Dizájn Boltban a Klauzál u. 31. sz. alatt. Ennek díja: 395 Ft. Az üzlet nyitva tartása hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között. Szombat, vasárnap zárva. Az átvevőhelyen nem lehet fizetni, így a megrendeléskor kell vagy előreutalással vagy bankkártyával fizetni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény előre fizetéssel 1 275 Ft 1 275 Ft
Postai küldemény utánvéttel 1 530 Ft 1 530 Ft
Budapesti átvétel CSAK előre fizetéssel (Klauzál utca 31.) 395 Ft 395 Ft

Munkagépek babaruhán alkotója: IndigoMuhely

IndigoMuhely
Az INDIGO Műhelye 2012. novemberében született. Négyen dolgozunk a veszprémi kis műhelyben: Szücs Roland, Virt Emes, Páczelt Péter és Király Veronika.
Olyan pamut pólókat szeretnénk készítünk, amelyek nem tömegtermékek, hanem értéket hordoznak, szépek és egyediek. Nem a tömegigényt szeretnénk kiszolgálni, és kósza divathullámokat meglovagolni, hanem maradandó hazai értéket szeretnénk teremteni, ezzel vállalva a kisebb, de igényesebb célközönséget.
A pólókat, amikre nyomtatunk, odafigyeléssel választjuk, csak pamuttal dolgozunk. A grafikákat magunk készítjük, de van egy Meghívott grafikus sorozatunk is, ahova olyan grafikusokat invitálunk, akiknek beleszeretünk egy-egy grafikájába.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek