Zsilip tanodában készült, farost, akril, kerettel együtt eladó 60 x 70 cm készült . Januári rendezvényen volt a Zilában, akkor készült...

képzőművész termék, készítette: vasvaryildi
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: farost, akril
technika: festészet, mindenmás

Rózsák Zs. Tanodai tanulmánykép   
   

Rózsák Zs. Tanodai tanulmánykép leírása

késztermék, azonnal szállítható

Zsilip tanodában készült, farost, akril, kerettel együtt eladó 60 x 70 cm készült . Januári rendezvényen volt a Zilában, akkor készült róla egy medál is lánccal. A medáll a következő tétel .

Rózsák Zs. Tanodai tanulmánykép jellemzői

képzőművész termék, készítette: vasvaryildi
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3645044

feltöltve
2020. február 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Rózsák Zs. Tanodai tanulmánykép szállítása

A termékeket személyesen adom át Budapesten ahol a vevőnek is megfelel, ez megbeszélés kérdése. Igy láthatja "élőben " is az eladott terméket.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Rózsák Zs. Tanodai tanulmánykép alkotója: vasvaryildi

vasvaryildi
Hobyként kezdtem 19 éve foglalkozni tájkép festéssel:először kis miniatür képeket fára, tojásra, gipszre.Aztán már nagyobb képeket is. Akryllal vagy pasztellel dolgozom.Sajnos sok még a tanulnivalóm, e téren igyekszem magamból többet kihozni, már ha sikerül. De egy a lényeg örömet okoz, és ha kész akkor sokat el is ajándékozok. De sok más is érdekel amivel most kezdtem foglalkozni: eskövői meghívók, templomi díszek ,ültetőkártyák és teremdíszek amiket gyermekeimnek az esküvőjükre készítettem.
Unokáim és gyerekeim szobájában csak az én alkotásaim vannak.Sok képemet viszontlátom a falon barátaimnál, rokonaimnál, ez is örömet okoz nekem. Most szeretnék pár képet felrakni, ha érdekel valakit boltomban lévő termékeim ,akkor lesz még több is. Kiállítás: 2003-tól munkahelyi kiállítások, 2009 november 7-én országos Art Fest II. kiállításra a zsűri 2 képemet beválasztotta. A Mozaik Művészpáholy rendezésében 2012.nov.9.-én kiállításom volt a XVII. Rózsa Művelődési Házban. Szintén a Művészpáholy rendezésében 2013. nov. 8.án a Bp. VII. Király u. 97 -ben állítok ki. Az évek során folyamatosan egy tanodába járok /Zsilip/ , ahol tovább képzem magam. Kiállításaim azóta is több volt. lakókörzetemben, a Zila kávéházban és természetesen a Rózsa Müv.házban 2018-ban is. Dedik János író 2 könyvének borítóját és a belső rajzokat is én készítettem. Jelenleg is újabb könyvén dolgozom.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek