Vajszínű bordó csíkos, póló anyagból kemény alapra kézzel horgolt két füllel kialakított tároló doboz. Belsejét anyag borítja,könnyű h...

kézműves termék, készítette: Piros95
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: pólóanyag
technika: horgolás

Horgolt tároló doboz


   
   

Horgolt tároló doboz leírása

késztermék, azonnal szállítható

Vajszínű bordó csíkos, póló anyagból kemény alapra kézzel horgolt két füllel kialakított tároló doboz.
Belsejét anyag borítja,könnyű hordozható tárolható benne krémek, varrós készlet, játékok...stb.
Nem vízálló ezért csak száraz dolgok tárolására alkalmas.
Méretek: hossza:28
széllesség:21
magassága:16

Horgolt tároló doboz jellemzői

kézműves termék, készítette: Piros95
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3060715

feltöltve
2020. február 5.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Horgolt tároló doboz szállítása

Szállítási feltételek

A házhoz szállítás díja az egész ország területére, súlytól és értéktől függetlenül, csomagonként: 990Ft.
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16.00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időponton kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Fontos! Utalások esetén a "Közlemény" rovatban minden esetben kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítóját. Amennyiben nem a megrendelő nevéről érkezik az utalandó összeg, kérjük a közleményben mindenképpen beírni a megrendelő nevét!
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Garancia

A saját kezűleg készített és eladott termékekre a törvény által előírt garanciát vállalok. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekre a garancia nem érvényesíthető. A garancia érvényesítéséhez a hibás terméket vissza kell küldeni a címemre. A visszaküldés posta költsége a vásárlót terheli! A hibás/problémás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímemre feladni, a reklamáció jogszerűségének megállapítása után a terméket cseréljük és postázzuk a megadott címre.

Elállási/Felmondási jog

- A vevő 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, a vevő jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
- Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a vevő vagy a vevő által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.
- Ha a vevő elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az eladó részére, akinek az elérhetőségei a vásárlást visszaigazoló e-mailben található. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. A vevő határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
- A vevő (fogyasztó) köteles megtéríteni a vállalkozás ésszerű költségeit. Az arányosan fizetendő összeget a szerződésben megállapított ellenszolgáltatás adóval növelt teljes összege alapján kell megállapítani, ha a vevő teljesítés megkezdését követően gyakorolja a szerinti felmondási jogát;
- Az értékesítést (adás-vételt) követően elsődlegesen a vevőnek az eladóval kell az egyeztetést lefolytatni (beleértve a problémás helyzetek feloldását). Amennyiben a vevő és az eladó nem tud megegyezni, úgy a Meska.hu Kft. mediációs segítőként közreműködik. A felek ilyen irányú igényét a mindenkori kapcsolatfelvételi módon (kapcsolatfelvételi űrlapon) kell megtenniük. Amennyiben a Meska.hu Kft-nek speciálisan ilyen esetekre kifejlesztett eljárása vagy a felek által elérhető üzleti folyamata van, akkor az eljárást ezen a felületen kell megkezdeni.

Az elállási jog a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján csak a fogyasztókat illeti meg.
A Ptk.(Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény) 8:1. szakaszának 3. pontja szerint:
fogyasztó nem más, mint a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy.
Tehát jogi személyeket (cégeket, egyéni vállalkozókat, egyesületeket és egyesüléseket) nem illet meg az elállási jog, csak és kizárólag a természetes személyeket.

Az eladó nem adta meg a szállítási információkat. Kérjük egyeztess vele a vásárlást követően!

Horgolt tároló doboz alkotója: Piros95

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek