Asztalra való különleges színű és díszítésű kínáló melyben ünnepi étkeket kínálhatsz.Lepd meg magad ,családod vagy akár vendégeid!Fehér...

kézműves termék, készítette: hajasmaria
anyaga: agyag, máz
technika: kerámia

,Kis Madaras"Kerámia Kínáló


   
   

,Kis Madaras"Kerámia Kínáló leírása

Asztalra való különleges színű és díszítésű kínáló melyben ünnepi étkeket kínálhatsz.Lepd meg magad ,családod vagy akár vendégeid!Fehér agyagból szabadkézi formázással és kapor díszítéssel készítettem .A termék 2x égetett mázas kerámia A kis kínáló átmérője:24 cm. .Boltunkban minden alkotás kész termék ezért akár azonnal megvásárolható.

,Kis Madaras"Kerámia Kínáló jellemzői

kézműves termék, készítette: hajasmaria
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
3778482

feltöltve
2020. július 7.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

,Kis Madaras"Kerámia Kínáló szállítása

Elállási jog; Kedves Vásárló, jogodban áll a vásárolt termékemet 14 napon belül,eredeti csomagolásban ,sértetlenül részemre visszaküldeni ! Ez esetben visszafizetem a vásárolt termék postaköltség nélküli vétel árát. /Elállási jogodat viszont nem gyakorolhatod amennyiben a terméket a te kérésedre állítottam elő !Kedves vásárló minden termékemet jó szülői gondossággal csomagolok mivel a legtöbb egyedi darab újra ugyan olyan elkészítése szinte lehetetlen. Törékeny alkotások sajnos minden esetben nem sikerülhet megvédenem Őket!Saját belátásodra és felelősségedre bízom a csomagküldési mód megválasztását. Amennyiben törékenyként adom fel a Posta felelősséget vállal ha véletlenül eltörik ,illetve ha a jegyzőkönyv azt állapítja meg ,hogy a nem megfelelő csomagolás miatt keletkezett a kár természetesen én vállalom a felelősséget és a kártérítést.Viszont ha simán adom fel akkor nem vállal felelősséget a posta és nekem sem áll módomban tériteni a károdat!!! Személyes átvétel XXI.kerületben lehetséges .Átvételed tervezett időpontját kérlek jelezd felém!Szeretném kérni,hogy a személyes átvételt 10 napon belül szíveskedj intézni ,ettől hosszabb átvételi ideig a terméket csak előre utalással tudom tartani.Ugyan ez vonatkozik a postán kért csomagnál is ha az utalás nem érkezik meg 10 napon belül úgy a vásárlást automatikusan semmisnek tekintem.Megértésed köszönöm.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai törékeny feladás 3 200 Ft 3 960 Ft

,Kis Madaras"Kerámia Kínáló alkotója: hajasmaria

hajasmaria
Kedves Látogató! Mi egy alkotó páros vagyunk sok szeretettel,közös munkánk eredményeként születnek ezek a kerámia tárgyak.Sajnos elfoglaltságaink miatt nem tudunk egyéni elképzeléseket teljesíteni. Egy héten egyszer, szerdán viszem az eladott portékákat a postára .A szerda reggel 8 h-ig beérkezett utalásokat tudom feladni.Ezt a vásárlásnál kérlek vedd figyelembe.Kellemes nézelődést bultunkban!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek