Egyedi tervezésű és gyártású kőris furnér asztali hangulatlámpa. A lámpa letisztult formavilágával és természetes anyaghasználatával ki...

kézműves termék, készítette: LampByNature
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: kőris furnér, pla, keményolaj
technika: famegmunkálás, mindenmás

Furnér asztali lámpa - FL_SL_WS_02


   
   

Furnér asztali lámpa - FL_SL_WS_02 leírása

késztermék, azonnal szállítható

Egyedi tervezésű és gyártású kőris furnér asztali hangulatlámpa. A lámpa letisztult formavilágával és természetes anyaghasználatával ki- és bekapcsolt állapotban is egyedi megjelenést biztosít. A lámpa tartóelemei 3d nyomtatással készültek áttetsző PLA alapanyagból (kukorica keményítő alapú természetben lebomló műanyag), a külső hártya pedig hajlított 6mm-es kőris furnérból. A furnér keményolaj felületkezelést kapott. A lámpa átmérője kb. 18 cm, magassága kb. 28 cm. A lámpa fehér textil borítási vezetékkel szerelt, ez utólag cserélhető. Minden szabványos E14-es foglalatú LED izzóval használható.

Furnér asztali lámpa - FL_SL_WS_02 jellemzői

kézműves termék, készítette: LampByNature
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő
termékkód
3649395

feltöltve
2020. február 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Furnér asztali lámpa - FL_SL_WS_02 szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Futárszolgálat utánvéttel 3 000 Ft 3 000 Ft

Furnér asztali lámpa - FL_SL_WS_02 alkotója: LampByNature

LampByNature
Több mint tíz éve foglalkozok lámpatervezéssel és készítéssel, amelyet első sorban saját szórakoztatásomra kezdtem. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett építészként már a tanulmányaim alatt is sokat foglalkoztam forma-alkotással és különösen megszerettem a fával való munkát. Ez csak mélyült, mikor a tanulmányaimat Finnországban folytattam, ahol megismerkedtem a furnér mint alapanyag sajátosságaival és használati módjával.
A furnérlemezek sajátossága, hogy nincs két teljesen azonos minta és textúra. A különböző fafajok más más megjelenésűek, textúrájúak, és másként reagálnak, ha megvilágítjuk őket.
A lámpáimat én tervezem parametrikus felületmodellező programmal, a tartószerkezetét saját 3d nyomtatómon készítem el, egyénileg válogatott furnérlemezekből elkészítem magát a búrát, majd a felületét kemény olajjal kezelem.
Tervezés közben elkalandoztam a kizárólag 3d nyomtatással készített lámpák irányába is, melyeknél folyamatosan kísérletezek a formákkal és a textúrákkal.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek