Tradícionális egylapos, ragasztás nélkül készült origami ajándékdobozka, ami önmagában is zárul, a masni csak dekorációként került rá. ...

kézműves termék, készítette: 4tissimoo
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: papír
technika: papírművészet

Színes origami ajándékdobozka


   
   

Színes origami ajándékdobozka leírása

késztermék, azonnal szállítható

Tradícionális egylapos, ragasztás nélkül készült origami ajándékdobozka, ami önmagában is zárul, a masni csak dekorációként került rá.
Méretei: 8 x 5 x 2,5 cm kívülről, a belső rekesz, amibe az ajándék helyezhető, kb. 5 x 5 x 2,5 cm.
Origami szerencsecsillagokkal is megtölthető, ez a méret kb. 20-40 db befogadására alkalmas.
A képen látható lila dobozka raktáron van, kérésre rövid határidővel szinte bármilyen színűt tudok készíteni, és egyedi mintás papírjaim közül is válogathattok.
Alkalmas kisebb esküvői köszönőajándékokhoz, sőt egyben ültetőkártyaként is használhatod: ha legalább 30 db-ot rendelsz belőle, névre szóló papírfityegőket adok hozzájuk.

Színes origami ajándékdobozka jellemzői

kézműves termék, készítette: 4tissimoo
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
2757846

feltöltve
2020. február 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Színes origami ajándékdobozka szállítása

Az eladó nem adta meg a szállítási információkat. Kérjük egyeztess vele a vásárlást követően!

Színes origami ajándékdobozka alkotója: 4tissimoo

4tissimoo
Láttam egyszer egy videót, ami arról (is) szólt, hogy különféle kézműves tevékenységek hogyan járulnak hozzá a lelki egészséghez. "Az origami és a papírhajtogatás segít neked abban, hogy meg tudd oldani a problémáidat." És valóban, ha papír kerül a kezeim közé, jön a flow élmény.
A közelműltban sok problémával szembesültem, és a kezeim alól kikerülő rengeteg papíralkotásnak új gazdát kell keresnem :) Válogassatok a boltomban a különféle origami szerencsecsillagok ("lucky star") között, vagy írjatok, ha különleges kívánságotok lenne.

Lehetnek ezek a csillagocskák lakberendezési díszítőelemek, vagy akár egy rendezvényt is dekorálhatnak, de a legelterjedtebb az, hogy valakinek ajándékba adjuk őket. Sajátos szimbolikája van annak is, hogy hány darab csillagot ajándékozunk:

1 = te vagy az egyetlenem
2 = boldog pár
9 = hosszú szerelem
55 = feltétel nélkül szeretlek téged
61 = boldog 61. szülinapot!
99 = barátságunk/szerelmünk örökké tartó
101 = te vagy a nagy ő
365/366 = minden jót az egész évre
520 = szeretlek
548 = őrülten szeretlek
999 = végtelen szerelem
1314 = szeretlek az idők végezetéig

"Mindig, ha elkészül egy origami szerencsecsillag, egy hullócsillag megmenekül." - Az origami szerencsecsillagok legendája

Réges-régen élt Japánban egy Hoshi nevű kislány, aki rajongásig szerette nézni a csillagokat. Éjszakánként órákig feküdt a fűben, és csodálkozva figyelte, ahogyan fényes csóvát húzva maguk után leszánkáznak az égből.

Egyik éjjel, amikor a csillagokat kémlelte, olyan dolog történt, ami annyira elszomorította, hogy könnyek gyűltek a szemébe: az égből úgy hullottak a csillagok, mint a záporeső. A kislány attól félt, hogy a végén már egyetlen egy sem fog maradni fenn az égen. Hirtelen támadt egy jó ötlete: hazaszaladt, majd egy csatos üveggel és néhány színes papírcsíkkal tért vissza. Újra leült a fűbe, és nézte a csillagokat. Innentől kezdve minden lehulló csillagnál hajtogatott egy papírcsillagot és betette az üvegbe. Ezen az első éjszakán 100 csillagot készített. Mégis szomorú volt, mert nem tudott minden hullócsillagot meghajtogatni.

A következő éjjel Hoshi aggódva szemlélte , hogy csak néhány csillag pislákol az égen, ám ekkor újabb ötlete támadt: beszaladt a falujukba, minden ajtón bekopogott, és kihívta a gyerekeket, akiknek elmesélte, mi történik a csillagokkal. Mindannyian segíteni akartak, é sezen az éjszakán 2000 csillag készült, minden gyerek a saját üvegébe tette az alkotását. Ekkor varázslatos dolog történt: egy több és több csillag ragyogott fel az égen, és a gyerekek nagyon boldognak és szerencsésnek érezték magukat.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek