A termék minőségi ecsetfilccel és pasztelkrétával készült fotó alapján. A megrendelt termék másolata lesz az eredetinek. A print A/4-e...

kézműves termék, készítette: HajnalSabo
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: filc, ecsetfilc, pasztelkréta
technika: fotó, grafika, rajz, illusztráció

All black nő


   
   

All black nő leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


A termék minőségi ecsetfilccel és pasztelkrétával készült fotó alapján.
A megrendelt termék másolata lesz az eredetinek.
A print A/4-es 200g-os művészpapírra készül.
Kartonnal megerősítve és bélelt borítékban küldöm, így a legszebb állapotában érkezik meg hozzád.

Ha nagyobb, vagy kisebb méretben szeretnéd a printet, akkor kérlek, írj nekem üzenetet megrendelés előtt, hogy egyeztessünk. Ilyenkor az ár természetesen a mérethez igazodik.

Ha kérdésed van, kérlek írj nekem.
köszönöm :)

All black nő jellemzői

kézműves termék, készítette: HajnalSabo
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyag/összetevőszínek

termékkód
2953702

feltöltve
2020. február 14.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

All black nő szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 700 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 800 Ft 900 Ft

All black nő alkotója: HajnalSabo

HajnalSabo
Kedves Látogatók/ Vásárlók!

Régebben én is csak érdeklődőként lapozgattam ezt az oldalt, és csodáltam a szebbnél szebb egyedi alkotásokat. Miközben azon gondolkoztam, hogy mit is írhatnék a bemutatkozás rovatba , eszembe jutottak az első kreatív próbálkozásaim. Körülbelül 10 éves lehettem, amikor anyukám nagy örömére tele dekoráltam a lakást különféle üvegfestékekkel, hol a fürdőszobába, hol az ajtóra ragasztottam belőlük párat. Vagy éppen fürdőszobát festettem, de nagyon jól emlékszem amikor szintén anyukámmal együtt ragasztottunk tapétacsíkot a falra. Természetesen ma már ilyet nem tennék, de akkor bármiben benne voltam, amivel újat hozhattam létre. Majd következett egy hosszabb időszak amikor ez a fajta kreativitási vágyam alább hagyott. Amikor a kislányom megszületett, és anya lettem, vágytam még valamire, ami szintén én vagyok. Egyik nap leültem rajzolni, festeni és ottragadtan. Először női alakokat, mellette mesefigurákat a kislányom szobájába, illusztrációs képeket készítettem. Ennek már lassan 4 éve. Azon kaptam magam, hogy mindennap leülök és mindennap alkotok valamit, és ez az "én időm". Az ismerőseim körében egyre többen keresnek meg, hogy rajzoljak nekik valami egyedit születésnapra, esküvőre, gyermekük szobájába, vagy csak úgy, mert tetszik nekik amit csinálok.Legtöbbször illusztrációs rajzokat készítek. Egy-egy fotóról, női outfiteket, "nursery art"-okat, iskolás gyerekeknek könyvjelzőket készítek. Munkáim során legtöbbször ecsetfilceket használok, ezeket kombinálom pasztelkrétával, tűfilccel. De rendelésre szoktam festeni is. Inspirációt elsősorban a divat világa adja .Nagy örömömre, idén a képeim kiállításon is részt vettek. A városunkban egy népszerű kávézó falait díszítették közel 2 hónapig. Sokáig nem hittem magamban, és abban amit csinálok, de ezek a visszajelzések és a környezetem megerősítettek abban, hogy mégis értékes és jó amit csinálok, és boldogsággal tölt el, hogy a munkáim valakinek értékesek és boldogságot okoznak. Fogadjátok tőlem szeretettel a képeimet. Remélem nektek is tetszeni fog.

Köszönöm, hogy "meghallgattál" !
Hajnal Sabo

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek