Fából készült poháralátétek 4 db-os készletben, amelyre aranyos cica figurák lettek pirografálva. Kedves és hasznos kis dekorációja leh...

kézműves termék, készítette: Andyjrainbow
anyaga: fa
technika: gravírozás, pirográfia, famegmunkálás

Poháralátét, cicás   
   

Poháralátét, cicás leírása

Fából készült poháralátétek 4 db-os készletben, amelyre aranyos cica figurák lettek pirografálva. Kedves és hasznos kis dekorációja lehet bárki asztalának. Akár névre szólóan is kivitelezhető, hiszen van még rajta hely ;) így az üresen maradt helyekre igény szerint kérhető adott név pirografálása. Méret: 10x10 cm.
Eltérő minta vagy méret igénylése esetén üzenetben valo egyeztetés szükséges. Méret és/vagy minta változása esetén az ár is változhat.

Poháralátét, cicás jellemzői

kézműves termék, készítette: Andyjrainbow
összetevő
faszínek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3782599

feltöltve
2020. július 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Poháralátét, cicás szállítása

A megrendelés feldolgozása annak beérkezése napján, de legkésőbb 2 napon belül történik. A fizetési / szállítási mód választásakor a Megrendelés gombra kattintva fizetési kötelezettség jön létre, amelyhez szükséges tudnivalókról egy automatikus üzenetben küldök tájékoztatást itt a Meska oldalán és e-mailben is.
Az összeg - amely a szállítási költséget is magában foglalja - beérkezését követően kerül elkészítésre / feladásra a megrendelt termék.
Amennyiben a megrendelés napján 16:00 óráig beérkezik a termék vételára és a szállítási költség összege, úgy - késztermék esetén - még aznap megrendelésre kerül a futárszolgálat / feladásra kerülhet a postán a csomag, így a feladástól számítva várhatóan 2-3 munkanapon belül kézbesítik azt.
Rendelhető termék esetén az elkészítési idő + 1 nap a csomag feladása postai úton vagy futárszolgálat szállítási mód kiválasztása esetén.
FoxPost automatába, vagy postán maradó csomagként kért termékek szállítása érdekében a megrendelést követően üzenetben kérem megküldeni, hogy melyik FosPost automatába, vagy melyik postára küldhető a csomag.
Egyéni megrendelés esetén üzenetben informálóm kedves vásárlómat a megrendelés menetéről és tudnivalókról.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 990 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 500 Ft 1 500 Ft
FoxPost automata előrefizetéssel (max 60x36x62 cm méret) 990 Ft 990 Ft

Poháralátét, cicás alkotója: Andyjrainbow

Andyjrainbow
Üdv Mindenkinek!
Andi vagyok. Az oldalamon több termék közül is válogathattok, várom érdeklődéseteket, illetve rendeléseteket, amennyiben valamelyik termék elnyerte tetszéseteket.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek