Saját tervezésű szájmaszk. Igyekeztem úgy kikísérletezni, hogy az elvárható szempontokat teljesítsem. Azért tettem az oldalára hajtást,...

iparművész termék, készítette: alkotni
anyaga: pamutvászon, fémlap, kalapgumi
technika: patchwork, foltvarrás, varrás

Maszk, formázható, állítható


   
   

Maszk, formázható, állítható leírása

Saját tervezésű szájmaszk. Igyekeztem úgy kikísérletezni, hogy az elvárható szempontokat teljesítsem. Azért tettem az oldalára hajtást, mint a forgalomban levő maszkoknál is van, hogy jól felfeküdjön az arcra, s a száj és orr előtt nagyobb légteret nyújtson. Az utóbbi kényelmi szempont. Az orr résznél levarrtam egy "alagutat", amibe egy jól formázható fémcsíkot tolhatsz be, hogy az orrnyereg görbületét követhesse a textil. Két db-ot küldök. A gumit férfi méretre szabtam, így egy kis kötéssel mindenki saját magának méretezheti, hogy kényelmes legyen.

Mosható, vasalható, mert mindkét réteg pamutvászon. Mosáskor ki lehet húzni a fémlapot, majd visszatolni.
Ez nem speciális orvosi maszk, nincs benne szűrő, tehát a koronavírus ellen nem nyújt biztonságot. Ennek tudatában vásárold meg.

Maszk, formázható, állítható jellemzői

iparművész termék, készítette: alkotni
anyag/összetevőszínek

termékkód
3685857

feltöltve
2020. március 26.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Maszk, formázható, állítható szállítása

Ha készen van a termék, utalás után mindjárt postázom. Egyedi megrendelés esetén az időpontot egyeztetnünk kell. Kérlek, jelezd erre vonatkozó kérésedet, hogy tudjam mihez tartani magam. A végső határidőt írd, ami nem azt jelenti, hogy hamarabb nem lesz kész.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény előre fizetéssel 250 Ft 250 Ft

Maszk, formázható, állítható alkotója: alkotni

alkotni Meska interjú az alkotóval »

35éve foglalkozom kézművességgel, művészetekkel. Nem csak csinálom, hanem tanítom is gyerekeknek. Nagyon jó látni arcukon a sikerélmény okozta örömöt. Igyekszem átadni tudásomat ,hogy alkotó emberré váljanak.
Én magam elsősorban most fémet domborítok. Legtöbb tárgy, ami a boltomban van, domborított fémmel van fedve. Nagyon szeretem csinálni, mert tág teret nyújt a kreativitásra. Korábban a tűzzománcozás állt hozzám legközelebb, de otthon vagyok sok más technikában is.
A domborított fém színezett változatát én kísérleteztem ki. Minden darab egyedileg készül. A színes hidegzománcon átcsillan a fém, mely különleges látványt nyújt. Nagyon szeretem csinálni. Kívánom, Önnek is okozzon örömöt! Én szeretettel készítettem.

Kedves Vásárló! Tegeződő leveleket fogsz tőlem kapni, mert legtöbben szintén tegeznek levelükben, s nem tudom követni, kit, milyen formában szólítsak. Ezért úgy döntöttem,elfogadom a fiatalok stílusát, mindenkit tegezek. Kérlek, Te is tedd ezt velem szemben!
Marika

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek