Talán egy kis örömöt csempészhet ez a táskácska valaki életébe, ebben a nehéz időszakban is. Ajándékként ingyen saját készítésű (válasz...


"Szellőrózsa" bohém táska


   
   

"Szellőrózsa" bohém táska leírása

Talán egy kis örömöt csempészhet ez a táskácska valaki életébe, ebben a nehéz időszakban is. Ajándékként ingyen saját készítésű (választható anyagból) szájmaszkot küldenék a vásárlónak, egy pici segítségként ezt tudnám felajánlani annak, aki beleszeret ebbe a táskába.

Szellőrózsa mintás pamutvászon, és farmer az alapja ennek a bohém szaladgálós táskának. Egész napos programokhoz, minden korosztály számára ideális.

A táska úgy lett kialakítva, hogy 3 rekeszes, így nagyon jól pakolható. A középső cipzárral záródó részben egy rávarrt farmerzseb és egy cipzáras zsebecske is található. A másik két pakoló rész mágneszárral záródik.
Elejét egy gyöngyökből készített függő dísz is feldobja.
Szükség esetén kézzel mosható, vasalható.

méretei:
magasság: 19 cm (középen mérve)
szélesség: 38 cm
oldalszélesség: 10 cm
pántok hossza: kb.74 cm

"Szellőrózsa" bohém táska jellemzői

"Szellőrózsa" bohém táska szállítása

Személyes átvételre Budakalászon van lehetőség. Táskáimat futárszolgálattal, vagy postai küldeményként adom fel, kérés szerint. Postán csak csomagként 1 vagy 2 munkanapos szállítással adom fel a táskákat, tapasztalataim szerint így biztonságosabb. Tehát ajánlott levélként nem postázok. A postaköltség ára a termék súlyától függően, a mindenkori postai díjszabás alapján kerül kiszámításra. Több termék egyidejű vásárlására is ez érvényes. Az alábbi táblázatban megjelenített árak tehát csak tájékoztató jellegűek!

Fizetésre PAYPAL számlán keresztül is van lehetőség!

Ha a megvásárolt termék kézhezvétel után mégsem felel meg, természetesen két héten belül visszaküldhető,és én visszautalom az árát.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft

"Szellőrózsa" bohém táska alkotója: mjudy

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek