Amikor megkérdezik tőlem, hogy: "Minek az ajtóra kopogtató?" Én csak annyit szoktam mondani, hogy: "Egy mesés kopogtatóra nem azért van...

kézműves termék, készítette: Ginappi
anyaga: szalma koszorú, szatén szalag, selyemvirág, fém akasztó, ragasztó, műanyag
technika: virágkötés

A termék Kitti0226 felhasználó egyedi megrendelésére készült, ezért megvásárlása is csak számára lehetséges. Ha szeretnél ilyen vagy hasonló terméket, vedd fel a kapcsolatot a termék készítőjével!

Kopogtató/Ajtódísz Ginappi_VKEGYEDI   
   

A termék Kitti0226 felhasználó egyedi megrendelésére készült, ezért megvásárlása is csak számára lehetséges. Ha szeretnél ilyen vagy hasonló terméket, vedd fel a kapcsolatot a termék készítőjével!

Kopogtató/Ajtódísz Ginappi_VKEGYEDI leírása

Amikor megkérdezik tőlem, hogy: "Minek az ajtóra kopogtató?" Én csak annyit szoktam mondani, hogy: "Egy mesés kopogtatóra nem azért van szükség, hogy szebbnek tűnjön a ház, hanem azért, hogy elárulja; szeretetben, békességben, boldogságban élnek az ajtó mögött!"

Ha ezt az élethű, selyemvirágokból készült kopogtatómat választod, akkor garantálom, hogy éveken át, tavasztól őszig stílusossá teszi az ajtódat, ugyanis precízen elkészített, minőségi, időtálló darabot vásárolsz. A kopogtatón látható tábla egyedi felirattal is rendelhető. Műanyagból készül.

Méret: 34 cm

Kopogtató/Ajtódísz Ginappi_VKEGYEDI jellemzői

kézműves termék, készítette: Ginappi

technikatermékkód
3687189

feltöltve
2020. március 26.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kopogtató/Ajtódísz Ginappi_VKEGYEDI szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft

Kopogtató/Ajtódísz Ginappi_VKEGYEDI alkotója: Ginappi

Ginappi
Molnár Gina vagyok. 8 évvel ezelőtt hobbiként indult az, ami mára az életem része lett, a Ginappi. Az ötleteim egy kis város még kisebb műhelyében kelnek életre, ahol vásárt és workshopot is szoktam rendezni.

Amikor a kézzel készített termékeimet választod, nem csupán egy tárgyra költesz, hanem kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat értékelsz. De ami a legfontosabb, és amiért nagyon hálás vagyok neked, hogy ezzel hozzájárulsz az örömömhöz is, hiszen minden egyes termék mögött rengeteg kétségbeeséssel, ugyanakkor felhőtlen boldogsággal teli nap, hét, hónap, év áll, amely minden általam készített tárgyban benne van. Ez teszi őket, így az otthonodat is értékesebbé, szebbé. Amikor ránézel a lakásodban valamelyik termékre, tudd, hogy nemcsak egy tárgyat, hanem a szívem egy részét, a lelkem egy darabját látod, egy lelkes pillanatot a fantáziámból, a kreativitásomból, az életemből. De legfőképpen azt támogatod, hogy nap mint nap azt csinálhassam, amit szenvedélyesen szeretek, a Ginappit. Nincs rá szó, hogy mennyire köszönöm!

Szeretettel várom az üzenetedet, ha szeretnél tőlem valamit esküvőre, az otthonodba, vagy ajándékba valakinek, akit különlegességgel szeretnél meglepni.

Gina

GINAPPI, kézzel készül és szeretettel

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek